Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits



Si vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s








Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 16-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Protagonistas
Ponent 2017

Sara Berbel, ponent del Flash: "Empoderament de les Dones al Sector TIC"

dijous 19 d'octubre de 2017

Sara Berbel, ponent del Flash: "Empoderament de les Dones al Sector TIC"

Totes les versions d'aquest article: [català] [Español]

Eventbrite - III Jornadas Internacionales de Mujeres Liderando las TIC #WomanLiderTic 2017
Sara Berbel Sánchez és Doctora en Psicologia Social i postgraduada en Anàlisis i Conducció de Grups per la Universitat de Barcelona. Actualment és Directora General de Barcelona Activa i Gerent de Política econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Barcelona.
Ha estat Directora General d’Igualtat d’Oportunitats al Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, Presidenta de l’Institut Català de les Dones i Coordinadora de Polítiques d’Igualtat, de promoció econòmica i d’economia social a l’Ajuntament de Barcelona. En 2015 va fundar Empowerment Hub, un projecte per a l’empoderament personal, professional i social.
Va rebre el Premi Aspasia en defensa de l’equitat de gènere el març de 2014, atorgat per la xarxa de Directives i Professionals de l’acció Social (DDiPAS) i l’Observatori del Tercer Sector, que van destacar la seva llarga trajectòria i esforços en defensa de la igualtat de les dones.
Convidada pel Department of State dels Estat Units d’Amèrica, ha participat com a experta en lideratge de gènere al International Visitor Leadership Program "Women in Leadership: Advancing Women, Advancing Humanity", juntament amb 11 representants europees de diferents països el 2012.
El seu interés professional es concreta amb investigacions i treballs sobre el desenvolupament de moviments socials i estratègies pel canvi social, especialment grups de dones com a agents actius. L’evolució de la ideologia feminista contemporània, la intervenció de les dones a la política i l’empresa, el disseny de models pel negoci i la igualtat social de diversos col·lectius són també desenvolupats en la seva pràctica acadèmica i laboral.
Publica articles, conferències i llibres sobre els temes descrits. Així mateix, imparteix cursos de lideratge, empoderament i pràctica política per a dones. Entre les seves publicacions destaquen obres com El cos silenciat i Sense cadenes, Noves formes de llibertat al segle XXI; juntament amb els seus llibres més recents Directives i empresàries. Dones trencant el sostre de vidre i Idees que canvien el món.

Twitter: https://twitter.com/saraberbels?lang=es

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/saraberbel/

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: