Webs Locals

Agenda de Santa Coloma [+]

Avui és: 20-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Web local Santa Coloma

Saray Pavón presentarà el seu llibre de poesia durant el IX Còctels & Blocs

divendres 21 d'octubre de 2011

Saray Pavón presentarà el seu llibre de poesia durant el IX Còctels & Blocs

Dones en Xarxa canvia lleugerament el format habitual dels Còctels & Blocs per acollir una convidada molt especial: Saray Pavón. En aquesta ocasió, en comptes d’una xerrada genèrica, Saray ens parlarà concretament del seu nou llibre de poesia, Esferas.

Esferas és un poemari eròtic dividit en tres parts: Circunsexo, sobre l’auto-plaer; Libidotenia, on el ritme es compassa a un altre cos, i Desnudez, en què la poeta es posiciona com una observadora. El llibre ve acompanyat d’il·lustracions i fotografies i, el punt TIC, l’aporten 4 codis QR.

A més de parlar-nos d’Esferas i potser delectar-nos amb algun dels poemes que conté, Pavón explicarà la seva experiència en la creació d’audiovisuals - és una coneguda video-blogger - i en el món artístic en general (pintura, escultura, il·lustració, fotografia i escriptura).

Nascuda a Sevilla el 1984, Saray és l’actual presidenta de Di-Fusión-a2. A més d’Esferas, ha publicat també el poemari Grisicitudes, i ha participat en antologies i revistes. Entre els seus premis, es troba el I Premi Internacional de Videopoesia Cosmopoética, de 2010.

La seva relació amb Dones en Xarxa es remunta a la primera edició del festival de vídeos Femitic, en la qual va formar part del jurat expert. Va repetir en la segona edició i també en l’actual, i ha col·laborat en la difusió del concurs des del seu canal de YouTube.

Si voleu venir a escoltar-la, apunteu-vos aquesta cita a la vostra agenda: dijous, 10 de novembre, a partir de les 19 hores, a la Cocteleria Milano (Ronda Universitat, núm. 35) de Barcelona.

Com sempre, les begudes aniran a càrrec de cadascuna de les participants i Dones en Xarxa procurarà el pica-pica. Per confirmar la vostra assistència, envieu un correu electrònic a donesenxarxa@donesenxarxa.cat amb assumpte IX Còctels & Blocs, o responeu a través de l’esdeveniment que hem creat a Facebook.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: