Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 23-02-2018
>
<
Febrer'18
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4

Convocatoria destacada

Coctels&Net bcn Especial Emprenedores
Coctels&Net bcn Especial Emprenedores
Dimecres 13 Desembre 18:30h - Mobile World Centre
Internacional : Breus

Se celebra al Marroc una cursa contra la violència cap a les dones, que encara afecta el 62,8 per cent al país

divendres 12 d'abril de 2013

Se celebra al Marroc una cursa contra la violència cap a les dones, que encara afecta el 62,8 per cent al país

L’organització Infermeres Per el Món i la secció de l’Oriental de l’Associació Marroquina de Planificació Familiar (AMPF) han celebrat una carrera en favor de les dones i en contra de la violència que encara afecta el 62,8 per cent de les dones en el país, segons les últimes dades publicades a la ’Enquesta Nacional sobre la Prevalença de la Violència contra les Dones 2011’.

En total, es calcula que han participat un total de 300 persones en la competició, que s’ha celebrat a la ciutat d’Oujda (situada al costat de la frontera oriental del Marroc), i que comptava amb diverses categories per a les diferents edats (dels 16 als 70 anys i dues categories especials per a dones d’avançada edat i per a dones embarassades. Les vencedores de la competició han rebut medalles i trofeus, a més del reconeixement de les dues associacions.

D’aquesta manera, la Comissió de Lluita Contra la Violència cap a les Dones de l’ONG espanyola finalitza una etapa d’activitats a la localitat marroquina orientades a enfortir la capacitat de resposta institucional, social i sanitària davant casos relacionats amb aquest tipus de violència.

A més, els impulsors de la iniciativa han explicat que el principal objectiu de la cursa és "augmentar la consciència i el coneixement de la població sobre el fenomen de la violència de gènere" i sumar-se així a les accions que s’estan realitzant des del govern estatal i des de la societat civil.

Infermeres Per al Món ha assenyalat que les pròximes accions del projecte ’Enfortiment de la capacitat institucional local sociosanitària de resposta a la violència de gènere i apoderament de la dona a Oujda’ aniran dirigides a "reforçar a tota la Prefectura d’Oujda-Angad els mecanismes de protecció de dones, nens i nenes víctimes de violència, i contribuir a assolir el ple exercici dels drets de les dones ".

Així mateix, "reforçaran" les capacitats del personal sanitari i sociosanitari i elaborar un manual d’actuació per a aquest tipus de casos. D’altra banda, es treballarà en la millora de la identificació de casos de violència cap a les dones i dels serveis d’orientació a les víctimes, segons han indicat.

Finalment, l’organització tractarà d’impulsar la coordinació entre les institucions i altres organitzacions que treballen a la zona en defensa dels drets humans i es formarà a 20 dones perquè exerceixin un lideratge en els barris més desfavorits de la zona i "dinamitzin les associacions de dones ".

Font: Europa Press

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: