Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 17-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Formació : Breus

Sense subvenció per a un curs per a dones per tenir un títol sexista

divendres 8 de novembre de 2013

Sense subvenció per a un curs per a dones per tenir un títol sexista

’La dona i l’administració de la llar ’ era el polèmic nom d’un curs que ara s’impartirà sota el nom ’ L’administració de la llar ’ . Ho organitza l’associació Andújar Andalusí , amb la col · laboració de la regidoria de la Dona de l’Ajuntament iliturgitano .

En escasses hores s’ha hagut de reeditar dues vegades els cartells . En la primera versió s’especificava , amb el primer títol, que es tracta d’un curs gratuït per a dones . La segona , amb el segon lema , el deixa només en curs gratuït.El alcalde d’Andújar , el popular Jesús Estrella , ha decidit revocar l’ajuda concedida a l’ associació cultural Andujar andalusí a l’entendre que l’activitat - ’Curs gratuït per a dones : la dona i l’administració del hogar’ - , subvencionada amb 720 euros amb càrrec als pressupostos municipals , " ha vulnerat el principi d’igualtat d’ entre homes i dones" en el cartell que feia l’anunci i proposarà avui a la Comissió d’Avaluació de Programes que revoqui l’ajut.

"El mal ja està fet , a l’haver desviat el col · lectiu dels objectius inicialment marcats en el projecte , a través de la difusió. En tractar de diners públics cal traslladar a la societat que des de l’Ajuntament rebutgem i , per tant , no podem donar suport a cap activitat la difusió hagi pogut incórrer en el sexisme , la discriminació o el foment social d’estereotips , vulnerant el principi d’igualtat " .

També es va manifestar la regidora de Dona i Igualtat , Rosa María Fernández de Moya , que va mostrar la seva "decepció " davant la publicitat que ha realitzat l’associació de l’activitat , " ja que modifica per complet el sentit i els objectius que van portar l’àrea municipal a proposar la subvenció " .

En laa programació del polèmic curs es pot llegir : " pretenem subministrar estratègies alliberadores per a les dones des d’un punt de vista progressista i feminista . Es tracta de crear un fòrum perquè les dones compartim experiències i puguem adquirir destreses alliberadores " i incideix en una sèrie de pautes a seguir , com : l’estratègia del pacte d’alternança en les activitats domèstiques entre l’home i la dona o estratègies contra l’argument masculí " jo no sé fer-ho" .

Veure en línia : El comercio

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: