Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Societat : Breus

Set de cada deu pobres al món són dones

dijous 6 de març de 2014

Set de cada deu pobres al món són dones

No existeix país en què gaudeixin dels mateixos drets i oportunitats que els homes.

Set de cada deu persones que viuen en la pobresa al món són dones i encara no hi ha cap país en què aquestes gaudeixin dels mateixos drets i oportunitats que els homes.

Ho assegura l’ONG Ajuda en Acció en un comunicat en què indica que de les 1.300 milions persones que viuen en la pobresa extrema , 910 milions són dones .

Les dones dels països empobrits , tot i produir el 70 % dels aliments no posseeixen ni el 2 % de la terra cultivable i "ser pobre , ser nena o viure en una zona de conflicte augmenta , a més , la probabilitat de no accedir a l’educació " .

Així mateix , prossegueix l’ONG , els matrimonis i embarassos precoços continuen sent " estigmes femenins " que impedeixen a "moltes" nenes i dones estudiar o aconseguir una feina.

Segons l’organització, més de 60 milions de nenes són forçades a contraure matrimoni o viure en parella abans dels 18 anys , cada minut mor una dona al món per complicacions durant la gestació o el part que podrien haver evitat i 350 milions no tenen accés a serveis de planificació familiar .

Per a l’ONG, la igualtat de gènere és un dret i mig indispensables per millorar els resultats en la lluita contra la pobresa i per aconseguir- aposta per visibilitzar "els obstacles socials , econòmics i culturals als quals milions de dones s’enfronten diàriament".

Apunta que des de fa 30 anys contribueix a fer visibles moltes dones que han de superar dia a dia " enormes obstacles " per exercir els seus drets

Veure en línia : Heraldo de Aragón

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: