Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Societat : Breus

Set de cada deu pobres al món són dones

dijous 6 de març de 2014

Set de cada deu pobres al món són dones

No existeix país en què gaudeixin dels mateixos drets i oportunitats que els homes.

Set de cada deu persones que viuen en la pobresa al món són dones i encara no hi ha cap país en què aquestes gaudeixin dels mateixos drets i oportunitats que els homes.

Ho assegura l’ONG Ajuda en Acció en un comunicat en què indica que de les 1.300 milions persones que viuen en la pobresa extrema , 910 milions són dones .

Les dones dels països empobrits , tot i produir el 70 % dels aliments no posseeixen ni el 2 % de la terra cultivable i "ser pobre , ser nena o viure en una zona de conflicte augmenta , a més , la probabilitat de no accedir a l’educació " .

Així mateix , prossegueix l’ONG , els matrimonis i embarassos precoços continuen sent " estigmes femenins " que impedeixen a "moltes" nenes i dones estudiar o aconseguir una feina.

Segons l’organització, més de 60 milions de nenes són forçades a contraure matrimoni o viure en parella abans dels 18 anys , cada minut mor una dona al món per complicacions durant la gestació o el part que podrien haver evitat i 350 milions no tenen accés a serveis de planificació familiar .

Per a l’ONG, la igualtat de gènere és un dret i mig indispensables per millorar els resultats en la lluita contra la pobresa i per aconseguir- aposta per visibilitzar "els obstacles socials , econòmics i culturals als quals milions de dones s’enfronten diàriament".

Apunta que des de fa 30 anys contribueix a fer visibles moltes dones que han de superar dia a dia " enormes obstacles " per exercir els seus drets

Veure en línia : Heraldo de Aragón

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: