Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 16-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Internacional : Breus

Set tradicions que maten les dones

dimarts 9 de juliol de 2013

Set tradicions que maten les dones

Ara per ara, són moltes les situacions en què es violen els drets humans de les dones pel fet de ser-ho. Encara que sembli mentida, se segueixen practicant en diversos països costums salvatges i esgarrifoses que trunquen la infància de moltes nenes i vexen moltes dones. Algunes de les set tradicions que repassem a continuació formen part de la història, però altres se segueixen practicant.

Acollida amb fems i insults a la dona massai

Els massai són un poble que viu entre Kenya i Tanzània. El matrimoni de la dona ho decideix el seu pare quan ella és encara bebè. Les relacions sexuals fora del matrimoni estan permeses sempre que la dona sigui prepúber o després de la menopausa, per evitar tenir fills fora del matrimoni. La dona serà acollida per primera vegada a casa dels parents del seu futur espòs amb insults i fems. Simbolitza la vida difícil que comença i es fa com a símbol que han d’enfortir el seu caràcter. El dia del casament, la núvia serà sotmesa a una llarga cerimònia. A la casa de la seva família, les dones l’envoltaran i embolicaran amb tovalloles de color i la adornaran amb comptes de pedres precioses, sobretot blanques. Un cop preparada, es col · loca les sabates, agafa el fimbo, un pal utilitzat per al pasturatge, i abandona la casa del seu pare, que dóna la seva benedicció escopint un glop de llet al coll. Un cop ha sortit de la seva antiga casa, ja no pot fer marxa enrere perquè es convertiria en una pedra.

Mentre es dirigeix ​​a la casa del seu futur marit, diverses dones li regalaran cabres i vedells. El nuvi la esperarà cuinant carn de cabra a la graella, mentre altres dones estaran preparant una barreja d’ous i la farina de chapati per al banquet. Al llarg del matrimoni, pot ser prestada pel marit a qualsevol amic que estigui de pas pel poblat i necessiti satisfer alguna necessitat venèria.

Font: ElCorreo

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: