Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 23-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Violència de Gènere : Breus

’ Si hi ha actitud denigrant cap a la dona, és violència de gènere ’

dijous 13 de març de 2014

' Si hi ha actitud denigrant cap a la dona, és violència de gènere '

L’Audiència Provincial no exigirà a partir d’ara per condemnar per violència de gènere que es demostri que l’acusat va tenir intenció d’humiliar a la dona , sinó que n’hi haurà prou amb que la seva conducta reflecteixi «connotacions degradants, de subjugació o superioritat» . Així es recull en la sentència, en la qual s’indica que amb aquest criteri seran poques les conductes que quedin fora dels tipus penals que castiguen la violència masclista.

Aquestes consideracions es recullen en la sentència que desestima el recurs que JL presentar contra la resolució d’un Jutjat penal que va declarar provat que va mantenir una discussió amb la seva parella al domicili familiar, situat a Los Alcázares. Durant la mateixa, « i amb la intenció de menyscabar la seva integritat física , es va abalançar sobre ella , agafant fortament dels braços i donant-li un cop de puny al pit ia la cara » .

La sentència , que ara es veu confirmada , el va condemnar , com autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar , a la pena de vint dies de treballs en benefici de la comunitat i al pagament d’una indemnització a la perjudicada .

El condemnat va apel · lar la sentència davant l’Audiència Provincial , davant la qual va al · legar que la conducta per la qual va ser condemnat no constitueix expressió d’una dominació masclista . En desestimar el recurs, la sala diu que « conductes com la aquí jutjada, d’abalançar sobre la dona , agafar fortament dels braços i propinar-li cops de puny i mastegots , són, per si soles , àmpliament expressives d’un comportament dirigit a subjugar i denigrar la dona prevalent l’home de la seva superioritat física »

Font: EFE

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: