Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 25-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Violència de Gènere : Breus

’ Si hi ha actitud denigrant cap a la dona, és violència de gènere ’

dijous 13 de març de 2014

' Si hi ha actitud denigrant cap a la dona, és violència de gènere '

L’Audiència Provincial no exigirà a partir d’ara per condemnar per violència de gènere que es demostri que l’acusat va tenir intenció d’humiliar a la dona , sinó que n’hi haurà prou amb que la seva conducta reflecteixi «connotacions degradants, de subjugació o superioritat» . Així es recull en la sentència, en la qual s’indica que amb aquest criteri seran poques les conductes que quedin fora dels tipus penals que castiguen la violència masclista.

Aquestes consideracions es recullen en la sentència que desestima el recurs que JL presentar contra la resolució d’un Jutjat penal que va declarar provat que va mantenir una discussió amb la seva parella al domicili familiar, situat a Los Alcázares. Durant la mateixa, « i amb la intenció de menyscabar la seva integritat física , es va abalançar sobre ella , agafant fortament dels braços i donant-li un cop de puny al pit ia la cara » .

La sentència , que ara es veu confirmada , el va condemnar , com autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar , a la pena de vint dies de treballs en benefici de la comunitat i al pagament d’una indemnització a la perjudicada .

El condemnat va apel · lar la sentència davant l’Audiència Provincial , davant la qual va al · legar que la conducta per la qual va ser condemnat no constitueix expressió d’una dominació masclista . En desestimar el recurs, la sala diu que « conductes com la aquí jutjada, d’abalançar sobre la dona , agafar fortament dels braços i propinar-li cops de puny i mastegots , són, per si soles , àmpliament expressives d’un comportament dirigit a subjugar i denigrar la dona prevalent l’home de la seva superioritat física »

Font: EFE

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: