Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits

Banners

Webs Locals

Agenda de Reus [+]

Avui és: 22-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Convocatoria destacada

PARAULES CLAU

Web local Reus

Sis dones han mort assassinades per les seves parelles o ex parelles a Catalunya des de començament d’any

dijous 13 d'octubre de 2011

Sis dones han mort assassinades per les seves parelles o ex parelles a Catalunya des de començament d'any

Sis dones han mort assassinades per les seves parelles o ex parelles a Catalunya des de començament d’any d’un total de 50 que s’han registrat a tot el país després de confirmar l’assassinat aquest dimecres a Lanzarote d’una dona de nacionalitat italiana a mans de la seva parella d’origen senegalès que s’ha lliurat a la Policia.

Aquest és el tercer crim masclista que es produeix en menys d’una setmana, ja que dissabte passat, 8 d’octubre, un home va assassinar la seva dona a Calp (Alacant), tots dos de nacionalitat belga, i aquest dimarts, dia 11, es autoinculpar altre ciutadà per la mort de la seva dona a Vigo.

En el cas de la dona de Lanzarote, les autoritats policials han comprovat que no hi havia denúncia prèvia per maltractaments, igual que en el de Calp. Aquesta circumstància es repeteix en la majoria dels casos, doncs, segons les dades de la Secretaria d’Estat d’igualtat, només un terç de les assassinades van denunciar les seves parelles o ex parelles.

La comunitat autònoma on es registren més assassinats masclistes des de començament d’any és Andalusia, amb 13 morts, seguida de la Comunitat Valenciana (vuit morts) la Comunitat de Madrid (set) i Catalunya (sis). Amb els últims crims, Canàries i Galícia eleven a dues les víctimes mortals, respectivament, i s’igualen a Castella i Lleó, Múrcia i País Basc.

Veure en línia: La Vanguardia

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: