Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 26-09-2018
>
<
Septembre'18
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Convocatoria destacada

WomanLiderTic 2016
Coordinada per Mónica Acebo i moderada per Ana Albalat

Speech Flash: Talent Jove a les TIC

dimecres 26 d'octubre de 2016

Speech Flash: Talent Jove a les TIC

Totes les versions d'aquest article: [català] [català]

Eventbrite - #womanliderTIC

A la taula Speech Flash, coordiana per Mónica Acebo, donarem veu a joves que hagin guanyat premis o participat en importants projectes tecnològics. Volem amb això potenciar el talent en aquella franja d’edat en què moltes dones decideixen no escollir una carrera profesional en relació a les TIC. Anna Albalat, professora de tecnologia i experta en innovació TIC, moderarà aquesta taula amb la intenció de que siguin cada cop més joves les que decideixen empoderar-se i ocupar aquesta àmbit hegemonitzat pels homes. Us esperem de 17h a 17:20 al Mobile World Centre.

Duna banda, Miriam Levit i Silvia Valle, part de l’equip de Byte Me junt a tres companyes més, explicaran la App Cram Jam que van crear amb l’objectiu de reduir el fracàs escolar i adaptar el material educatiu a les intel·ligències múltiples. L’app va quedar semifinalista del concurs internacional Technovation Challenge (concurs més gran del món per a noies en aquests àmbit) en el que hi participen 78 països dels 5 continents. Aquest setembre Google, des de el seu programa Made with Code, les va contactar per fer-los una entrevista i explicar el seu projecte com a exemple d’una app que soluciona un problema social.
També tindrem amb nosaltres Laura Rosat i Alícia Roca, part de l’equip Smart Sun, que van crear el projecte "Laboratori d’investigació en l’aprofitament de les energies renovables i IOT (Internet Of Things) per a l’ús quotidià en les Smart Cities". El seu objectiu és oferir un servei a una futura població, en què es comandi una làmpada (que utilitzi energia solar) mitjançant una app mòbil.
Van presentar el seu treball a l’Exporecerca, organitzada per MAGMA Associació per Promoure la Recerca Jove. Allà van guanyar el primer premi de la categoria A de l’Exporecerca, que consistia en anar a la ESE, organitzada per MILSET, a Toulouse.
També van exposar a la VIII Jornada Programa, on van guanyar una Impressora 3D; i a Xnergetic al TecnoCampus.
Finalment la Sara Martínez, que juntament amb 3 companyes més (la Martina, la Paula i la Núria), formen l’equip HappyWorkers, ens parlarà de l’app Armari Virtual (xarxa social sobre la moda), que van crear en el procés educatiu de l’assignatura de 4tESO mobilitzem la informàtica, l’any 2014. Aquest projecte va ser presentat a la primera edició del mSchools (iniciativa dins del marc de la Mobile World Capital) en el qual van quedar finalistes i van acabar guanyant. Com a premi van tenir l’oportunitat de treballar amb una empresa d’aplicacions mòbil, que els va desenvolupar professionalment l’App per Android i els va ajudar en la creació d’una nova imatge per Armari Virtual, avui dia anomenada SuitApp. Aquest sols va ser el punt d’inici d’una trajectòria en el món de les TIC

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: