Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Internacional : Breus

Suposats membres de Boko Haram segresten 20 dones més a Nigèria

dijous 12 de juny de 2014

Suposats membres de Boko Haram segresten 20 dones més a Nigèria

Vint dones van ser segrestades per un grup d’homes armats, suposadament membres de la milícia radical islàmica de Boko Haram, després d’un assalt a un assentament nòmada al nord de Nigèria, segons van confirmar ahir fonts del Govern de l’Estat de Borno.

El succés va tenir lloc el passat dijous en un assentament de l’Estat de Borno-feu polític i operatiu de Boko Haram-molt proper a Chibok, on el passat 14 d’abril van ser segrestades més de 200 nenes pel grup terrorista.

"Les dones van ser segrestades dijous passat en un assentament de l’ètnia fulani i portades per la mateixa ruta per la qual es van dur a les nenes segrestades", han explicat des del govern de Borno. El segrest es va produir quan un grup d’homes armats van assaltar l’assentament i van obligar a les dones-a punta de pistola-a ficar-se en diverses camionetes.

"Es van dur a les dones quan no hi havia cap home. Els únics tres joves que hi havia no van poder ajudar-les", va relatar un vigilant local. Els tres joves, va explicar, també van ser obligats a pujar als vehículos.y romanen retinguts pels assaltants.

Encara que cap grup ha posat nom a aquest segrest, se sospita és obra de Boko Haram, que va reivindicar fa més d’un mes el segrest de més de 200 nenes a les que encara manté retenidas.mujeres més a Nigèria.

Font: La región

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: