Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-11-2018
>
<
Novembre'18
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
Notícies

Taula 6: Els reptes de l’educació i el talent de les dones en sector Digital

dimecres 14 de novembre de 2018

Taula 6: Els reptes de l'educació i el talent de les dones en sector Digital

Totes les versions d'aquest article: [català] [Español]

Eventbrite - WOMANLIDERTIC 2018

El pròxim dijous 15 de novembre de 2018 a les 17:00h comptarem amb la taula Els reptes de l’educació i el talent de les dones en el sector digital, on es posarà sobre la taula els avenços i dificultats viscudes per les protagonistes en el sector digital.

Les protagonistes amb les que comptarán aquesta taula es troben en llocs de direcció i innovadores en l’àmbit digital. Silvia Recio, tecnical Account Manager a Oracle Iberia serà l’encarregada de coordinar la taula on participarán Sara Alvarellos, Innovation Consultant en Everis, Natàlia Pujades, Co-founder en Scratch School, Joana Barbany, Directora General de Societat Digital, Pauline Damman, Consultant Marketing and Sales Cloud.

Referents del sector digital lideren el debat per resoldre qüestions relacionades amb el context social en l’actualitat, com per exemple la presencia de les dones en les empreses en l’àmbit de l’economía digital, quines oportunitats existeixen i que és necessari per facilitar l’incorporació de dones als rols directius.

Cada vegada és més notable que les dones aconsegueixin càrrecs en empreses digitals, com també lideran nous projectes d’emprendiment en el sector digital. Tot i que s’està trencant lentament les barreres de gènere associades al món de les TIC, seran les protagonistes de la taula les encarregades d’explicar les dificultats viscudes en la seva trajectòria professional i com han aconseguit arribar a ser líderes en l’àmbit digital.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: