Aquest divendres, dia 2 de novembre s’acaba el termini de les votacions populars de l’edició d’enguany del festival de vídeos i fotos fets per dones Femitic.

Per poder participar en el concurs a través de les votacions només cal que us enregistreu a la web, i després, ja podeu expressar les vostres prioritats.

Ara com ara en la categoria de vídeo TIC, A través de les ones...ens coneixem més, T’atreveixes a contar-ho a la iaia? i Vaig tenir la meva primera conexió a Internet als 86; són les qui lideren el rànquing amb 431,304 i 297 vots respectivamernt.

En la categoría de vídeo d’àmbit laboral, trobem Les joves i el món laboral, www.lalimuntaner.cat i Responsable de projectes culturals amb 319 i 182 empatades en el tercer i quart lloc.

I les fotos?

La categoría TIC la lidera Connectats, ParisTic i Teletreball que encapçalen el rànquing amb 350,328, i 325 vots respectivament. Tanca la categoria de fotos el d’àmbit laboral Pel bon camí, Dones joves= precarietat + explotació i Sense parar de teixir, amb 347,318 i 303

Si no trobes el teu vídeo/foto preferit entre els 10 primers classificats, encara ets a temps de votar per aconseguir que arribi a aquestes posicions i sigui valorat pel jurat de cara a la decisió final. Recorda que el termini de votacions finalitzarà el proper 2 de novembre, a les 12 de la nit.

Nota: La xifra de les votacions correspon, naturalment al moment de redactar el post