Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 27-02-2017
>
<
Febrer'17
llmamejovessum
3031 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
Noticies

#trenquemestereotips

Superem els estereotips sexistes tambe a les joguines
dimecres 16 de desembre de 2015

#trenquemestereotips

l’Institut Català de les Dones (ICD) ha posat en marxa la campanya #trenquemestereotips, una actuació de sensibilització que convida a prendre consciència de la importància del temps de joc per educar els infants en els valors de l’equitat entre dones i homes.

Cal obrir una reflexió sobre què volem que aprenguin els més petits de la família i que cadascú faci una revisió sobre allò que transmet quan juga amb un nen o una nena, o bé quin missatge estem donant amb els regals que fem a una i l’altre. Cal ser coherents amb el futur que imaginem per a ells i elles i iniciar-los i acompanyar-los en una realitat on dones i homes desenvolupin tot el seu potencial com a persones en tots els àmbits de la vida, on es respectin les seves diferències i es relacionin com a iguals.

La iniciativa consta de quatre imatges i un vídeo que representen combinacions de joguines, carregades d’estereotips de gènere, amb missatges que duen a reflexionar sobre la transformació i superació d’aquests estereotips.

La divulgació es fa a través de les xarxes socials i conviden a tothom a que s’impliqui amb la no transmissió d’estereotips sexistes a través de les joguines i a mostrar creativament la seva adhesió a aquesta idea amb missatges i/o fotografies a facebook, twitter i instagram amb l’etiqueta #trenquemestereotips. També posen a disposició de tothom, cartells de les quatre imatges de la iniciativa que es poden sol·licitar a través del web de l’ICD.

Dones en xarxa hi participa fent divulgació per fer arribar aquests missatges a les persones i col·lectius implicats i encoratja a que tothom hi participi fent-ne divulgació.

Veure en línia : La transmissió dels valors de l’equitat de gènere mitjançant el temps de joc

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: