Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Noticies

#trenquemestereotips

Superem els estereotips sexistes tambe a les joguines
dimecres 16 de desembre de 2015

#trenquemestereotips

l’Institut Català de les Dones (ICD) ha posat en marxa la campanya #trenquemestereotips, una actuació de sensibilització que convida a prendre consciència de la importància del temps de joc per educar els infants en els valors de l’equitat entre dones i homes.

Cal obrir una reflexió sobre què volem que aprenguin els més petits de la família i que cadascú faci una revisió sobre allò que transmet quan juga amb un nen o una nena, o bé quin missatge estem donant amb els regals que fem a una i l’altre. Cal ser coherents amb el futur que imaginem per a ells i elles i iniciar-los i acompanyar-los en una realitat on dones i homes desenvolupin tot el seu potencial com a persones en tots els àmbits de la vida, on es respectin les seves diferències i es relacionin com a iguals.

La iniciativa consta de quatre imatges i un vídeo que representen combinacions de joguines, carregades d’estereotips de gènere, amb missatges que duen a reflexionar sobre la transformació i superació d’aquests estereotips.

La divulgació es fa a través de les xarxes socials i conviden a tothom a que s’impliqui amb la no transmissió d’estereotips sexistes a través de les joguines i a mostrar creativament la seva adhesió a aquesta idea amb missatges i/o fotografies a facebook, twitter i instagram amb l’etiqueta #trenquemestereotips. També posen a disposició de tothom, cartells de les quatre imatges de la iniciativa que es poden sol·licitar a través del web de l’ICD.

Dones en xarxa hi participa fent divulgació per fer arribar aquests missatges a les persones i col·lectius implicats i encoratja a que tothom hi participi fent-ne divulgació.

Veure en línia : La transmissió dels valors de l’equitat de gènere mitjançant el temps de joc

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: