Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 25-09-2018
>
<
Septembre'18
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Convocatoria destacada

Internacional : Breus

UE donarà 3 milions de dòlars a projecte d’atenció a dones salvadorenques

divendres 11 d'octubre de 2013

UE donarà 3 milions de dòlars a projecte d'atenció a dones salvadorenques

La UE aportarà tres milions de dòlars al programa Ciutat Dona , que brinda serveis socials a les dones salvadorenques en quatre centres a tot el país , ha anunciat el comissari europeu de Desenvolupament, Andris Piebalgs .

El funcionari de la Unió Europea ( UE ) va visitar ahir el centre de Ciutat Dona de Santa Anna ( oest ) en l’última activitat de la seva visita de tres dies al Salvador , que entre dimarts i dimecres va incloure reunions amb el president Mauricio Funes i altres autoritats , com a part d’una gira per Amèrica Central .

" Anem a donar suport a aquest projecte amb tres milions de dòlars i continuarem donant suport al programa pel període de 2014-2020 ", va dir el comissari , segons un comunicat de la Secretaria d’Inclusió Social, que dirigeix ​​la primera dama del Salvador , Vanda Pignato .

"Aquest és un projecte avantguardista que serà reeixit" , ha afirmat Piebalgs , que va ser acompanyat en la seva visita a Ciutat Dona per Pignato i el canceller salvadorenc , Jaume Miranda , així com per funcionaris de la UE .

Ciutat Dona integra 14 institucions estatals i ofereix serveis en salut reproductiva , atenció psicològica a dones víctimes de violència , assessoria jurídica , capacitació laboral i suport per establir petites empreses, entre d’altres .

Pignato ha indicat, segons el comunicat , que l’aportació de la UE es destinarà principalment per enfortir el mòdul d’autonomia econòmica del programa , ja que això permetrà impulsar més capacitacions que facilitin la inserció laboral de les dones .

La "cooperació internacional ha estat de molta ajuda per impulsar el programa Ciutat Dona , ja que ha tingut dificultats en buscar suports al nostre país" , apunt la primera dama .

Ciutat Dona començar a funcionar en 2011 a Lourdes Colom ( oest ) , compta amb tres complexos a Santa Ana ( oest ) , Usulután ( aquest ) i Sant Martí ( centre ) , i preveu inaugurar dues més a finals d’aquest any .

El Banc Interamericà de Desenvolupament ( BID ) finança el projecte amb un préstec de 20 milions de dòlars , més la contrapartida del Govern salvadorenc .

El comissari Piebalgs va visitar Guatemala , Nicaragua i El Salvador durant la seva gira per la regió , a la qual la UE brindarà ajuda per uns 1.300 milions de dòlars en 2014-2020.

Font: Eldiario.es

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: