Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Política : Breus

UGT-Andalusia tria a Carmen Castilla per regenerar el sindicat a Andalusia

divendres 10 de gener de 2014

UGT-Andalusia tria a Carmen Castilla per regenerar el sindicat a Andalusia

Difícil treball el que té Carme Castilla per netejar la imatge oferta pel sindicat UGT d’Andalusia en els últims mesos . No només perquè serà la primera dona que es posarà al capdavant de la direcció andalusa , sinó perquè té per davant una àrdua tasca per recuperar la confiança dels ciutadans i afiliats després de l’aparició de nombroses informacions sobre les presumptes irregularitats en subvencions rebudes, que actualment investiga la jutge Mercedes Alaya.

Aquesta investigació ja li va costar el càrrec a altres dirigents , com el secretari provincial d’UGT a Cadis, Salvador Mera , i fins al secretari andalús Manuel Fernández , encara que tots dos han mantingut sempre la seva innocència. La mateixa Castiella reconeixia en la seva primera intervenció pública després de ser escollida la difícil conjuntura que afronta , alhora que es comprometia a "començar de zero" per poder "recuperar la credibilitat , que no la legitimitat " de l’organització .

El comitè extraordinari , descartat

L’elecció de la nova representant andalusa no ha estat exempta de polèmica ja que des de la direcció nacional s’apostava per la convocatòria d’un comitè extraordinari , mentre que des d’Andalusia se sumaven els suports per a Castella . La sindicalista finalment va comptar amb el 83 % dels vots dels 120 delegats participants .

Per a Jesús Cruz Villalón , catedràtic d’universitat de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat de Sevilla , ambdues opcions tenien els seus propis riscos . "A priori , l’opció que sembla més neta és la celebració d’un congrés extraordinari perquè té l’avantatge que es dóna la imatge que s’ha pensat en el que ha passat , s’ha fet balanç de l’actual situació del sindicat i es vol obrir un nou camí , però també té el desavantatge que obre un període d’incertesa", apunta. En canvi , l’elecció directa pot entendre "com un pegat ", segueix. "Dependrà del caràcter de la persona que l’assumeixi i si està decidida a fer un canvi profund" , afegeix.

I és que si alguna cosa està present en el si de la UGT andalusa és la necessitat de fer una reestructuració amb "canvis importants" , com reconeix el fins ahir president de la gestora andalusa , Manuel Ferrer . "La situació del sindicat és difícil" , reconeix , però "hi haurà una comissió executiva que doni la cara i arregli tot el que haureu de modificar " .

(...)

Font: LaVanguardia

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: