Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Prostitució : Breus

Un tapís contra l’esclavitud sexual teixit per 2.245 dones de 46 països iniciarà a Segòvia el seu periple mundial

dimarts 10 de juny de 2014

Un tapís contra l'esclavitud sexual teixit per 2.245 dones de 46 països iniciarà a Segòvia el seu periple mundial

Un tapís gegant contra l’explotació sexual, confeccionat per 2.245 dones de 46 nacionalitats, serà exposat al Campus María Zambrano de la Universitat de Valladolid (UVA) a Segòvia, la primera parada d’una gira mundial que passarà per països com Suïssa, Itàlia o Anglaterra.

L’obra d’art, amb títol ’Lágrimas negras’, és un projecte d’Alejandra Corral ’Kuska’, que treballa des de fa cinc anys a favor dels drets humans. Amb ell pretén que la massiva participació generi gran impacte social i la ciutadania adquireixi conscienciació contra el tràfic de dones, una realitat que es cobra múltiples víctimes a tot el món i que a Espanya, malgrat la seva gravetat, roman encara oculta, segons ha assenyalat l’artista madrilenya durant la presentació de la iniciativa. El tapís mesura 14 metres de longitud i dos metres d’altura i s’ha elaborat unint petits cañamazos cosits per les dones, a les quals es va fer arribar un kit amb una tela de 15x15 centímetres, tres troques de fil i una agulla.

Una dona esfondrada amb el cor aturat pel dolor és la imatge central de la composició, en la qual com a únics colors s’han utilitzat el blau, el negre i el blanc com a símbol de les llàgrimes vessades per les víctimes, el seu dolor i l’esperança en un futur millor. Es tracta, segons la catedràtica d’Estudis de Gènere i Professora d’Art de la UVA, María Teresa Alario Trigueros, d’un dels projectes de caire social i artística en què ha participat un major nombre de dones de tot el món. Els fons obtinguts després subhasta del tapís aniran destinats a la Fundació Amaranta, organització que lluita contra l’esclavitud sexual de nenes a Àsia, en concret al Districte Vermell de Siliguri (Índia), així com al Projecte Esperança de les Religioses Adoratrius, que desenvolupa a Madrid un programa de suport per a dones víctimes del tràfic d’éssers humans per a la seva explotació principalment en la prostitució.

(...)

Veure en línia : 20 minutos

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: