Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
#womanlidertic : Breus

Una aplicació de mòbil ensenya a les dones a demanar augment de sou

dimecres 9 d'abril de 2014

Una aplicació de mòbil ensenya a les dones a demanar augment de sou

El govern francès acaba de llançar una aplicació per al mòbil que pretén ensenyar a les dones a demanar un augment de sou ia millorar les seves habilitats directives per triomfar en les empreses .

Sota el nom de " Lideratge per a elles " ( Leadership pour elles ) la apliació és gratuïta i busca conscienciar les dones treballadores que si volen progressar han d’augmentar la seva autoconfiança . Segons una enquesta , els homes es mostren nou vegades més inclinats a demanar un augment de sou que les dones , el que sovint les fa estancar i peder confiança en el seu acompliment .

L’aplicació ofereix petites enquestes per veure el nivell d’autoconfiança de la usuària , així com consells per combatre el sexisme a l’empresa. " Un cap tendeix a donar prioritat a aquells que demanen . Les dones , però, no acostumen a demanar" , assegura .

Les dones franceses guanyen com a mitjana un 25 % menys que els homes ; un 23 % dels consellers de les empreses cotitzades en borsa són dones , i només un de cada set alcaldes són dones , tot i el reeixit cas de la nova alcaldessa de París .

L’aplicació, que només està en francès , es pot descarregar a la botiga online d’Apple .

Veure en línia : Expansión

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: