Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 27-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Internacional : Breus

Una de cada 14 dones és víctima de violència sexual

dijous 13 de febrer de 2014

Una de cada 14 dones és víctima de violència sexual

Un 7,2% de les dones majors de 15 anys a tot el món ha estat víctima d’algun tipus d’agressió sexual al llarg de la seva vida per algú que no és la seva parella . L’esgarrifosa xifra és la principal conclusió d’un ampli anàlisi mundial elaborat per l’Organització Mundial de la Salut ( OMS ) en col · laboració amb experts de diversos països .

La violència sexual contra les dones no és un fenomen infreqüent , ni aïllat geogràficament o limitat a països pobres . La fotografia que dibuixa aquest treball -que ha analitzat més de 7.000 estudis publicats en els últims 13 anys - parla d’un fenomen planetari , probablement infrarepresentat en les estadístiques oficials i amb variades conseqüències per a la salut física i mental de les víctimes .

El treball, dirigit per la mexicana Claudia García- Moreno- responsable del programa de salut de la dona de l’OMS - i Naeemah Abrahams , del Consell Sud-africà d’Investigació Mèdica , assumeix que el fenomen podria ser fins i tot major d’acord amb les dificultats per tenir dades fiables d’un bon nombre de països.

Però assumint com a bones les seves xifres, els especialistes calculen que el 7,2% de les dones majors de 15 anys ( una de cada 14 ) ha patit alguna vegada a la vida un atac sexual perpetrat per algú que no és el seu company . El treball aclareix que s’ha centrat específicament en els assaltants perpetrats per altres persones perquè tots dos fenòmens solen tenir característiques i conseqüències diferents.

Veure en línia : El mundo

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: