Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 23-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Noticies : Breus

Una de cada cinc dones soldat a EUA és víctima d’abús sexual

dijous 25 d'abril de 2013

Una de cada cinc dones soldat a EUA és víctima d'abús sexual

El Departament de Defensa dels Estats Units (EUA) va revelar recentment que una de cada cinc dones que formen part de l’Exèrcit de la nació ha sofert d’algun tipus d’abús sexual per part dels seus col · legues, ha informat aquest dimecres la premsa internacional.

Segons l’informe de Defensa, emès el dimarts, i que es basa en dades recopilades des de 2011, l’assetjament sexual entre les dones soldats als Estats Units ha generat en una crisi.

"Els resultats d’aquest informe, juntament amb altres investigacions recents, demostren que els atacs sexuals constitueixen un problema persistent en les forces armades", va dir a la premsa el general Gary Patton, director de l’Oficina de Prevenció de delictes sexuals del Pentàgon.

Patton va detallar que la majoria d’aquests casos es presenten en el Cos d’Infanteria de Marina on el 30 per cent de les dones pateix d’abús sexual, mentre que en altres cossos com l’Exèrcit i l’Armada, és el 24 per cent de les dones .

Davant d’això, la presidenta del subcomitè de personal del Comitè de Serveis Armats de la Cambra alta, la senadora Kirsten Gillibrand, ha considerat que "òbviament, aquest informe és molt alarmant".

Gillibrand va assenyalar que les dones soldats a la majoria dels casos, es neguen a denunciar els assalts sexuals per por a les represàlies.

La senadora ha destacat que cal una legislació adequada que permeti protegir les dones que pateixen maltractaments en l’exèrcit.

El document de Defensa especifica també que cada any, prop de 19 mil delictes sexuals són reportats entre els militars dels EUA.

Font: TeleSUR

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: