Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 25-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Noticies : Breus

Una de cada cinc dones soldat a EUA és víctima d’abús sexual

dijous 25 d'abril de 2013

Una de cada cinc dones soldat a EUA és víctima d'abús sexual

El Departament de Defensa dels Estats Units (EUA) va revelar recentment que una de cada cinc dones que formen part de l’Exèrcit de la nació ha sofert d’algun tipus d’abús sexual per part dels seus col · legues, ha informat aquest dimecres la premsa internacional.

Segons l’informe de Defensa, emès el dimarts, i que es basa en dades recopilades des de 2011, l’assetjament sexual entre les dones soldats als Estats Units ha generat en una crisi.

"Els resultats d’aquest informe, juntament amb altres investigacions recents, demostren que els atacs sexuals constitueixen un problema persistent en les forces armades", va dir a la premsa el general Gary Patton, director de l’Oficina de Prevenció de delictes sexuals del Pentàgon.

Patton va detallar que la majoria d’aquests casos es presenten en el Cos d’Infanteria de Marina on el 30 per cent de les dones pateix d’abús sexual, mentre que en altres cossos com l’Exèrcit i l’Armada, és el 24 per cent de les dones .

Davant d’això, la presidenta del subcomitè de personal del Comitè de Serveis Armats de la Cambra alta, la senadora Kirsten Gillibrand, ha considerat que "òbviament, aquest informe és molt alarmant".

Gillibrand va assenyalar que les dones soldats a la majoria dels casos, es neguen a denunciar els assalts sexuals per por a les represàlies.

La senadora ha destacat que cal una legislació adequada que permeti protegir les dones que pateixen maltractaments en l’exèrcit.

El document de Defensa especifica també que cada any, prop de 19 mil delictes sexuals són reportats entre els militars dels EUA.

Font: TeleSUR

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: