Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Emprenedores : Breus

Una de cada tres noves empreses ha estat creada per una dona

dilluns 26 de març de 2012

Una de cada tres noves empreses ha estat creada per una dona

El 30,8 per cent de les empreses creades en l’últim any al nostre país ha estat posada en marxa per una dona. "Les dones gaudeixen de grans qualitats que els pot portar a iniciar amb èxit activitats empresarials, com són la persistència i la intuïció, que en el món de l’empresa són dos grans valors". Amb aquestes paraules, la coordinadora de la Comissió Dona Empresa de la Cambra, Ana de la Hoz, inaugurava avui el curs formatiu, ’Dona: Autoocupació i Sectors emergents’, impartit per la consultora de Incyde (Institut Cameral per a la Creació i Desenvolupament de l’Empresa), Yolanda Fernández.

Un taller adreçat a empresàries i emprenedores de l’illa i que té com a objectiu donar suport a la creació, consolidació i millora d’empreses liderades per dones en sectors econòmics emergents, és a dir, en aquells en què es detecta oportunitats de negoci i en què hi ha possibilitats d’exportació de productes i / o serveis.

Trenta dones van rebre, durant el matí d’aquest dijous, formació i exemples pràctics sobre com identificar aquests sectors emergents a la seva zona, com també, aquells punts bàsics necessaris per desenvolupar un pla d’empresa i per conèixer les oportunitats de internacionalitzar.

Veure en línia : Las Provincias

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: