Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 21-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Internacional : Breus

Una dona dirigirà per primera vegada un diari a l’Aràbia Saudita

dilluns 17 de febrer de 2014

Una dona dirigirà per primera vegada un diari a l'Aràbia Saudita

El diari saudita en llengua anglesa ’ Saudita Gaceta ’ ha nomenat per primera vegada en el regne a una dona per dirigir-lo, segons ha anunciat aquest cap de setmana el que fins ara era el seu director , Jaled Almaeena , en un article d’opinió .

"Avui faig un pas al costat de la direcció diària d’un diari " , ha explicat Almaeena en el seu article , "estava decidit a fer-ho a la nostra manera " , en el qual es defineix com "una persona dels mitjans" i assegura que el periodisme sempre ha estat la seva " passió" .

"Avui deixo orgullosament deixo al meu designada , una periodista , Somayya Jabarti , qui prendrà les regnes del diari " , ha anunciat . "Ha estat treballant amb mi des de fa gairebé 13 anys , i gairebé tot aquest temps he tingut la meta de veure una dona saudita entrar al bastió dominat pels homes dels editors en cap" , ha explicat .

"No era una qüestió de gènere sinó de mèrits els que van decidir i li van fer guanyar-se aquesta oportunitat " , ha assegurat . " Estic orgullós d’haver tingut un paper en la seva carrera " , ha afegit , subratllant que Jabarti "és decidida i dedicada i puc garantir ella i el seu equip que estaré aquí per ajudar-los i assessorar-los , perquè" Saudita Gaceta ’ segueixi avançant com a mitjà en l’era digital altament competitiva " .

(...)

Font: Público

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: