Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 23-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Societat : Breus

Una dona entra a formar part de la cúria diocesiana

dimecres 26 de juny de 2013

Una dona entra a formar part de la cúria diocesiana

Lourdes de la Torre, primera dona en la història que entra a formar part d’aquesta cúria diocesana

En el matí d’avui, Lourdes de la Torre Bernal ha pres possessió del càrrec de Notària Eclesiàstica del Bisbat de Cadis i Ceuta.

D’aquesta manera, de conformitat amb els cànons 470 i 483 i ss. del Codi de Dret Canònic, ha estat nomenada per un termini de quatre anys, amb totes les competències, obligacions i drets necessaris per al bon compliment d’aquest ofici, i queda adscrita a la Cancelleria del Bisbat.

L’acte va estar presidit pel Vicari General de la diòcesi, José Luis Caburrasi, que va destacar la trajectòria de Lourdes de la Torre i el bon servei realitzat en aquests setze anys que porta treballant en el Bisbat com a secretària de Vicaria General i Cancelleria-Secretaria General . Així mateix, el Vicari General la va encomanar al Senyor perquè continuï la seva tasca com fins ara.

Per la seva banda, el Canceller, Joan Carles Brea, va donar lectura i fe al nomenament, manifestant que De la Torre és part de la família diocesana i ressaltant els valors de la nova notària.

(...)

Font: Diario de Cádiz

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: