Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Cultura : Breus

Una nova publicació homenatja les dones directores de la història del cinema espanyol

divendres 20 de setembre de 2013

Una nova publicació homenatja les dones directores de la història del cinema espanyol

La Filmoteca d’Andalusia de Còrdova ha acollit aquest dijous la presentació de la nova publicació ’Directores de Cinema Espanyol. Ahir, avui i demà, mostrant talents ’, editat per la Fundació Audiovisual d’Andalusia (AVA) i la Universitat de Sevilla (US).

Segons ha informat la Fundació AVA, l’acte, que s’emmarca en el Cicle ’Pioneres del Cinema Espanyol’, ha comptat amb la presència de la professora titular de la US adscrita al departament de Psicologia Social i coordinadora del llibre, Trinidad Núñez, de la professora de Teories de la Comunicació al Departament de Periodisme de la Universitat de Màlaga (UMA), coordinadora del Màster en Igualtat i gènere de la Universitat de Màlaga i coordinadora del llibre, Teresa Vera, del director de la Filmoteca d’Andalusia, Pablo García Casat, i de la directora de la Fundació AVA i coordinadora del llibre, May Silva.

A Espanya només el set per cent de les persones que dirigeixen de cinema són dones i Andalusia té en tota la seva història molt menys d’una desena de dones cineastes, tot i que cada any el 60 per cent de les persones titulades a les facultats de comunicació audiovisual d’Andalusia són dones. Davant d’aquestes dades facilitades per CIMA, l’Associació de Dones Cineastes i dels Mitjans Audiovisuals persegueix posar en valor "a les diferents dones que, amb molt d’esforç, han contribuït i segueixen contribuint a oferir altres perspectives, que han estat, estan sent i seran essencials en el discórrer d’una societat més justa, més igualitària i més amable ".

(...)

Font: Europa Press

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: