Webs Locals

Agenda de Sant Boi [+]

Avui és: 27-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Web local Sant Boi

Una trobada de cooperativistes analitza el paper de les xarxes socials com a canals de venda

dijous 2 de gener de 2014

Una trobada de cooperativistes analitza el paper de les xarxes socials com a canals de venda

L’equipament municipal La Gralla acull aquest dimarts, 17 de desembre, el Cafè de la Federació "Com utilitzar les xarxes socials per vendre més?". Aquesta activitat, organitzada per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Boi, Viladecans, El Prat i Sant Joan Despí, forma part del Programa Municipis Cooperatius.

Sant Boi és, des del mes de juliol, un dels municipis adherits a aquest programa, que té com a propòsit difondre la cultura cooperativa mitjançant activitats de formació i orientació per a cooperativistes i futurs cooperativistes.

El Cafè de la Federació del 17 de desembre és la primera d’aquestes activitats que organitzen els municipis de la zona del delta del Llobregat adherits al programa. Es tracta d’un espai de formació i "networking" que donarà a conèixer les característiques i les virtuds de les xarxes socials com a canals de venda i ajudarà a crear interrelacions entre cooperatives de treball i nous emprenedors de l’economia social.

El tinent d’alcalde de Governança i Ciutadania de l’Ajuntament de Sant Boi, José Ángel Carcelén, obrirà l’acte a les nou del matí. A continuació, David Soler, director del Postgrau de Màrqueting Oline d’EADA i assessor d’estratègia de Màrqueting Online, parlarà sobre com utilitzar les xarxes socials com a eina de venda. Finalment, tindrà lloc un cafè networking.

L’Equip de govern de l’Ajuntament de Sant Boi aposta per les empreses cooperatives i les iniciatives d’emprenedoria social com a fórmules per generar riquesa i ocupació en l’actual context econòmic. El projecte CoBoi (Laboratori Cívic d’Emprenedoria Social de Sant Boi) és el principal exponent d’aquesta aposta.

Font: Elllobregat

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: