Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-06-2018
llmamejovessum
28293031 1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
1

Convocatoria destacada

Societat : Breus

Una veïna del Guinardó crea un taller per parlar del que els interessa a les dones

dimecres 5 d'octubre de 2011

Una veïna del Guinardó crea un taller per parlar del que els interessa a les dones

Les sessions comencen a l’octubre al CIRD

En un món en què els actius tòxics, les primes de risc i els atacs dels mercats són el pa nostre de cada dia, les coses senzilles, quotidianes cobren la seva autèntica importància. Antònia Latorre (l’Hospitalet. 1956) ha decidit baixar de la macroeconomia i caminar per temes més terrenals, els d’estar per casa. Per això, ha organitzat el fòrum de dones Per parlar del que ENS importa. I què és el que preocupa? «Simplement, el que ens passa cada dia. Les dones no ens atrevim a expressar el que desitgem. Vivim una vida quan, en realitat volem estar vivint una altra », assenyala.

Latorre portava ja temps volent executar aquesta proposta perquè presenciava, entre perplexa i entristida, com algunes dones s’esmicolaven al forn o en les botigues del barri històries que pertanyien a la seva vida més íntima. «Hi ha grups de dones esmorzant a la granja, però algunes no tenen amb qui compartir el cafè i llavors expliquen coses personals en qualsevol entorn. Per això vaig voler crear un espai de fàcil accés per a les dones que no tenen amb qui parlar », explica Latorre.

Homes i dones també tenen diferents púlpits per predicar les seves preocupacions. «Els homes si volen conversar ho tenen fàcil. Entren al bar i de seguida troben a algú amb qui parlar de treball o de futbol. De vegades em pregunto què seria d’ells si no hagués futbol », ironitza.

via El periódico

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: