Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 22-02-2017
llmamejovessum
28293031 1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
1
Societat : Breus

Una veïna del Guinardó crea un taller per parlar del que els interessa a les dones

dimecres 5 d'octubre de 2011

Una veïna del Guinardó crea un taller per parlar del que els interessa a les dones

Les sessions comencen a l’octubre al CIRD

En un món en què els actius tòxics, les primes de risc i els atacs dels mercats són el pa nostre de cada dia, les coses senzilles, quotidianes cobren la seva autèntica importància. Antònia Latorre (l’Hospitalet. 1956) ha decidit baixar de la macroeconomia i caminar per temes més terrenals, els d’estar per casa. Per això, ha organitzat el fòrum de dones Per parlar del que ENS importa. I què és el que preocupa? «Simplement, el que ens passa cada dia. Les dones no ens atrevim a expressar el que desitgem. Vivim una vida quan, en realitat volem estar vivint una altra », assenyala.

Latorre portava ja temps volent executar aquesta proposta perquè presenciava, entre perplexa i entristida, com algunes dones s’esmicolaven al forn o en les botigues del barri històries que pertanyien a la seva vida més íntima. «Hi ha grups de dones esmorzant a la granja, però algunes no tenen amb qui compartir el cafè i llavors expliquen coses personals en qualsevol entorn. Per això vaig voler crear un espai de fàcil accés per a les dones que no tenen amb qui parlar », explica Latorre.

Homes i dones també tenen diferents púlpits per predicar les seves preocupacions. «Els homes si volen conversar ho tenen fàcil. Entren al bar i de seguida troben a algú amb qui parlar de treball o de futbol. De vegades em pregunto què seria d’ells si no hagués futbol », ironitza.

via El periódico

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: