Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits

Banners

Webs Locals

Agenda de Cambrils [+]

Avui és: 18-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Una vuitantena de nens sahrauís acollits a la demarcació de Tarragona es donen cita en la festa de benvinguda al Parc del Pinaret

dilluns 12 de juliol de 2010

Una vuitantena de nens sahrauís acollits a la demarcació de Tarragona es donen cita en la festa de benvinguda al Parc del Pinaret

Una vuitantena de nens i nenes sahrauís que estan acollits arreu de la demarcació de Tarragona van poder gaudir ahir a la tarda d’una festa de benvinguda al Parc del Pinaret. La trobada va ser organitzada per l’Associació Hammada Amics del Poble Sahrauí, l’Ateneu Cambrilenc, Terres de l’Ebre amb el Poble Sahrauí i l’Ajuntament de Cambrils.

Al matí, els participants en aquesta trobada van assistir a la Manifestació per la Justícia i la Llibertat del Poble Sahrauí, que com cada any té lloc a Barcelona. Després d’això, cap a les tres de la tarda, les famílies i els nens van arribar al Parc del Pinaret on van fer un pícnic. Acabat l’àpat de germanor, els més menuts van poder passar-s’ho bé amb les cucanyes que va organitzar l’Ateneu Cambrilenc i l’espectacle d’animació que va anar a càrrec del Circ de Musaranyes. Per tancar la festa, els nens van poder remullar-se amb un bany d’escuma i es va posar el punt i final a la trobada amb un castell de focs.

Aquesta ha estat la primera vegada que Cambrils acull la festa sahrauí en la qual hi participen totes les famílies acollidores i els nens acollits arreu de la demarcació tarragonina.

Veure en línia : Revista Cambrils

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: