Webs Locals

Agenda de Cornellà [+]

Avui és: 22-01-2018
>
<
Gener'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Convocatoria destacada

Coctels&Net bcn Especial Emprenedores
Coctels&Net bcn Especial Emprenedores

Dimecres 13 Desembre 18:30h - Mobile World Centre
Web local Cornellà

Universitat d’Estiu de les Dones

dimecres 7 de maig de 2014

Universitat d'Estiu de les Dones

Per sisè any consecutiu, el Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD) de l’Ajuntament de Cornellà i el Gabinet de Projectes Institucionals de la Universitat de Barcelona (UB), organitzen la Universitat d’estiu de les Dones (UED),una universitat que té per objectiu oferir una formació alternativa en matèria d’igualtat de gènere que permeti actualitzar coneixements, intercanviar informació i opinions i analitzar, des de la perspectiva de gènere, temes d’actualitat que no sempre es tracten al llarg del curs acadèmic.

Aquest projecte s’estructura sobre una sòlida base. D’una banda, la Universitat de Barcelona, que en la seva condició d’institució generadora de coneixement rigorós i crític té, com a un dels seus objectius, oferir una formació teòrica i pràctica en estudis de dones i gènere i vincular la seva tasca investigadora i docent amb la societat en general. De l’altra, l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, municipi referent amb una remarcable trajectòria en el desenvolupament de polítiques d’igualtat i més de setze anys d’experiència en l’organització de cursos de formació per a dones i programes específics en matèria de gènere, orientats a potenciar la igualtat d’oportunitats.

Distribuïts al llarg d’una setmana, en aquesta cinquena edició els cursos de la UED formen part de l’oferta formativa d’Els Juliols, els cursos d’estiu de la UB, i com cada any, es desenvolupen a les modernes instal·lacions del Citilab-Cornellà. Paral·lelament als cursos s’organitzen un conjunt d’activitats complementàries, que es realitzen en un entorn idoni i atractiu per als mesos d’estiu.

La VI Universitat d’estiu de les Dones és oberta a tothom, a persones que vulguin complementar els seus estudis o, senzillament, enriquir el currículum personal. Per poder-hi participar, doncs, no es requereix cap requisit especial, més enllà de la curiositat i les ganes d’aprendre i de prendre part en aquesta activitat.

Les dates dels cursos són del 7 l’11 de juliol de 2014, de 9.00 a 13.30 h.

Cursos:

- Dona i literatura: la dona front als reptes literaris
- Dones enamorades del coneixement
- La dona a l’antic Egipte
- La mujer en la iconografía mitológica

Font: Ajuntament de Cornellà i Universitat de BArcelona

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: