Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Noticies : Breus

Vaga de Totes

dimecres 6 de maig de 2015

Vaga de Totes

ja s’apropa el 19 de maig, el dia en què celebrarem una gran VAGA DE CONSUM per visibilitzar el treball de cures que realitzem les dones quotidianament. Estem a la recta final!!!

Per al dia 19 de maig, preveiem una jornada amb una gran manifestació, i ens agradaria que hi anéssim les màximes possibles per fer-ho possible. Volem més mans! Us convoquem el dimecres 6 a les 19h a Ca La Dona per preparar la mani entre totes. Porteu pensat el vostre numeret, performance, disfressa, per la mani del 19. Tenim moltes idees!!!

El 19 volem fer veure que sense cures, no hi ha vida, i sense vida, no hi ha consum. La feminització de la pobresa es un fet ben establert, arrelat en el món, i aquesta inclou el menor i més precaritzat accés al consum per part de les dones.

Volem reflexionar sobre algunes coses:

- L’ACCÉS ALS PRODUCTES que consumim; i la FEMINITZACIÓ DE LA POBRESA. denunciar el sistema de mercat depredador i capitalista que converteix progressivament en mercaderia i font de beneficis tot tipus de bens comuns

- la POBRESA ENERGÈTICA; les dones, com a principals usuàries d’energia en les llars (som aquelles sobre les quals històricament recauen tasques com de cuinar, planxar, fregar...), i com a caps de família de la majoria de les llars amb una sola font d’ingressos, som les que sofrim desproporcionadament aquest fenomen.

- la cultura del consum, la PRESSIÓ CONSUMISTA que el sistema capitalista patriarcal exerceix sobre les persones i en especial les dones, orientada a fer-nos comprar més i més ; impugnar els CÀNONS DE BELLESA que pretenen fitxar la nostra manera de vestir cada temporada i a la vegada impedeixen la singularitat de cada dóna i el desenvolupament del seu propi gust. Dir prou als CONDICIONS DE TREBALL I SALARIS DE MISÈRIA dels dependentes dels grans magatzems, centris comercials i supermercats i també als dels sectors de restauració i hostaleria.

De moment, ens veiem aquest DIMECRES 6 A LES 19H A CA LA DONA (C/Ripoll 25)

Us esperem per preparar juntes la manifestació.

Veure en línia : Vaga de Totes

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: