Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Drets : Breus

Valenciano acusa el Govern de pensar en "dones-úter" a la llei de l’avortament

dilluns 27 de gener de 2014

Valenciano acusa el Govern de pensar en "dones-úter" a la llei de l'avortament

La vicesecretària general del PSOE, Elena Valenciano, ha afirmat avui que amb la reforma de la llei de l’avortament, el Govern considera que les dones són "dones- úter" , incapaços de prendre decisions sense assistència .

En un comentari a Facebook, Valenciano explica que quan escolta el ministre de Justícia , Alberto Ruiz - Gallardón , i llegeix el text de la reforma legislativa es pregunta "de què dones parla aquest Govern" i "què pensen de les dones que ens governen " .

" Dones- úter , dones incapaces de prendre decisions sense assistència , dones irresponsables que decideixen alegrement sobre la seva maternitat , dones irreflexives a les quals cal enviar a un racó set dies" a pensar " , dones cruels i egoistes -com em va dir el ministre - a les que només importa el seu propi benestar " , es contesta la dirigent socialista .

Segons la seva opinió , els membres del Govern " no parlen de nosaltres , no legislen per a nosaltres , no els preocupem nosaltres , sinó el seu estricte interès electoral i la imposició d’una moral minoritària que mai ha cregut en la igualtat i la llibertat de les dones " , afegeix.

Així mateix , Valenciano reclama a l’Executiu que si vol "augmentar la natalitat , perquè afavoreix l’economia- com recull la memòria d’impacte normatiu que acompanya al projecte de llei - , no anul·li els tractaments de fertilitat a les dones sense marit".

Font: LaInformación

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: