Webs Locals

Agenda de Sant Joan Despí [+]

Avui és: 22-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Web local Sant Joan Despí : Agenda de Sant Joan Despí

VI Còctels & Blocs

dimarts 12 de juliol de 2011

VI Còctels & Blocs

Després de comptar, en edicions anteriors, amb expertes com l’antropòloga Trina Milán, la periodista Carme Freixa, l’activista Simona Levi, la networker Rosaura Alastruey o la jove emprenedora Laia Pajuelo, Dones en Xarxa ha convidat al proper Còctels & Blocs, l’últim abans de les vacances d’estiu, a Elena Gómez del Pozuelo.

Gómez del Pozuelo és un perfecte exemple d’emprenedora TIC, ja que tots els seus projectes estan enfocats a fer negoci a la xarxa. Llicènciada en Dret per la Universitat Autònoma de Madrid, és l’actual presidenta de l’Associació Espanyola d’Economia Digital (Adigital).

Anteriorment, havia fundat i presidit els portals directivosplus.com i secretariaplus.com, i també havia estat directora de l’Associació Espanyola de Comerç Electrònic (AECE) i de l’Associació Espanyola de Màrqueting Directe (AEMD).

En l’actualitat, és membre del Comité Executiu i de la Junta Directiva de la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE) i consellera a Meta4. També és la fundadora de dues webs de venda de productes de regal, Encesta y La Cigüeña del Bebé.

Col·labora habitualment a dues pàgines adreçades a dones emprenedores, Dirigir en Femenino i Mujeres Consejeras. I és accionista de tres start-ups relacionats amb l’empresa 2.0: Inesdi, Íncipy i la xarxa social professional per a dones Womenalia.

Com no podia ser d’altra manera, Gómez del Pozuelo té una remarcable presència a la xarxa. La pots trobar a Twitter, LinkedIn i Facebook.

Si vols escoltar a l’Elena parlar sobre totes aquestes experiències i molt més, apunta’t aquesta cita en la teva agenda: dijous, 14 de juliol, a partir de les 19 hores, a la Cocteleria Milano (Ronda Universitat, núm. 35) de Barcelona.

Com sempre, les begudes aniran a càrrec de cadascuna de les participants i Dones en Xarxa procurarà el pica-pica.

Per confirmar la teva assistència, envia un e-mail a donesenxarxa@donesenxarxa.​cat amb assumpte VI Còctels & Blocs, o respon a través d’aquest esdeveniment de Facebook.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: