Webs Locals

Agenda de Pineda [+]

Avui és: 23-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Web local Pineda
#CoctelsNet #WomensAge

VI Coctels & Net Especial Emprenedores 15 Juny Barcelona

Amb Mertxe Pasamontes, Helena Torras Sara Werner i Mara Balestrini
dilluns 6 de juny de 2016

VI Coctels & Net Especial Emprenedores 15 Juny Barcelona

Eventbrite - Coctels & Net bcn especial emprenedores 15 Juny 2016
El proper 15 de Juny a les 19h, al Mobile World Centre, a la Plaça Catalunya cantonada Portal de l’Àngel, es posarà en marxa la sisena edició de còctels & Net bcn - mad (#CoctelsNet - #WomensAge)

Mobile World Centre és una iniciativa públic-privada creada per Mobile World Capital Barcelona (MWCB) i Telefónica amb l’objectiu d’apropar a la ciutadania el món de la telefonia mòbil i d’Internet. És un espai per a descobrir com la transformació mòbil està revolucionant les vies de comunicació, el nostre dia a dia o l’entorn social i empresarial. El Centre és un espai obert als ciutadans que acull una exposició permanent i ofereix una agenda d’activitats vinculades a l’actualitat i els projectes centrats en la transformació social, cultural, tecnològica i econòmica de la mobilitat.

Còctels & NET bcn-mad és un esdeveniment que es celebra a les dues grans capitals, Madrid i Barcelona, cada mes en una de les ciutats de forma alternativa, per parlar de dones i xarxes. El passat 25 de maig es va dur a terme a Madrid i ara torna a Barcelona reforçada per l’èxit de la V edició amb una edició especial emprenedores amb la participació de 4 convidades de luxe.

En format tipus "afterwork", es compartiran coneixements entre les dones que utilitzen les xarxes per als seus projectes socials, empresarials o professionals.

A "Dones en xarxa" promovem i treballem en xarxa i C & N bcn és un esdeveniment coorganitzat per dones compromeses i que estan en xarxa. Les impulsores del C & N barcelona són: Krme Freixa, Emma Giné, Toñi Herrero, Carmen Jané, Carme Sànchez i Lourdes Muñoz , com a presidenta de dones en Xarxa

Dones en xarxa impulsa còctels & Net amb el suport de Telefónica Open Future en el marc d’un acord de col·laboració per promoure l’ús de les xarxes entre les dones emprenedores i reforçar i promoure l’emprenedoria entre les dones

Les 4 ponents d’aquesta edició especial són Mertxe Pasamontes, Helena Torras, Sara Werner i Mara Balestrini

Mertxe Pasamontes ajuda a les persones amb tècniques eficaces i provades a que treballin en els seus pensaments, emocions i actituds perquè aconsegueixin una vida més plena i satisfactòria. Llicenciada en Psicologia amb reconeixement de l’especialitat clínica i acreditació Europea de Experta en psicoteràpia (EuroPsy). Llicenciada en Humanitats. Té un Postgrau en Trastorns mentals i és Trainer- màster en PNL i Màster en PNL i Coaching. Experta en l’aplicació del Mindfulness en la teràpia i el coaching.
Realitza Coaching de Desenvolupament personal, Mindfulness aplicat a la teràpia de l’ansietat i l’estrès i és autora del curs online "Amo de les teves emocions, Capità de tu destinació."
Pots trobar-ho tot a www.mertxepasamontes.com

Helena Torras és executiva, Emprenedora i Business Angel especialitzada en estratègia global i de ràpid creixement, amb gairebé una dècada d’experiència en negocis amb un alt enfocament tecnològic dels quals és especialista. En aquestes empreses ha ocupat llocs de consells d’administració tant a Estats Units com a Espanya, així com, en consells assessors. Ha cofundat Bwom, una aplicació per canviar l’autocura de la salut de la dona, ajudant a millorar entrenar el sòl pèlvic ..
Addicionalment, ha realitzat inversions en més de 8 startups tecnològiques, a través de la societat PAOCapital, havent aconseguit ja un "exit" amb Ducksboard, venuda a New Relic (cotitzada en el NASDAQ)
Com a emprenedora ha obtingut més de $ 30M de finançament privat, en empreses com Abiquo, Bwom, Marfeel, MyTwinPlace, Ducksboard, entre d’altres.
Helena Torras és Licencidada en Administració i Direcció d’Empreses per ESADE i MBA per ESADE i McGill University.

Sara Werner és somiadora per definició i emprenedora per execució. Ponent, experta en cosmètica natural, comerç electrònic i fundadora de COCUNAT.com, la botiga en línia de cosmètica saludable amb presència en més de 9 països i amb marca pròpia. Una empresa diferent, única, on es garanteix que tots els productes són lliures de tòxics, d’aquestes empreses que volen canviar el món, revolucionant un sector que factura tan sols a Europa més de 100 mil milions d’euros.
Amb una marcada trajectòria en comerç electrònic i màrqueting on i off line en el sector femení i mercat Premium amb projectes d’èxit a l’esquena com
Nosotras.com o Alqvimia. Ponent respecte del camí com a emprenedora i lideratge femení, consellera en emprenedoria i estratègia en diverses startups del sector tecnològic.

Mara Balestrini és socia i Directora d’investigacions a Ideas for Change, una empresa de consultoria, laboratori d’idees i assessorament a ciutats, empreses i institucions en la innovació, models oberts, estratègies de col·laboració i participació ciutadana. Ella és una estudiant de doctorat a l’Intel Collaborative Research Institute sobre les ciutats sostenibles Connectades (ICRI-Cities) a l’University College de Londres (UCL). IMparteix el curs "Les Ciutats pels ciutadans" al master de Tecnologia de la Ciutat a l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya (IAAC) i és líder del projecte "Making Sense", un projecte europeu que pretén capacitar els ciutadans a través de la fabricació digital personal aplicada al disseny de sensors ambientals. Més informació a marabales.com

US ESPEREM AMB CONTINGUTS INNOVADORS. NO HI FALTEU!

Coctels & Net
15 Juny 2016
19 h.
Mobile World Centre, Plaça Catalunya cantonada Portal de l’Angel. Barcelona

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: