Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Noticies : Breus

Vídeo-campanya de prevenció de violència 2.0 #DesactivaElControl

dilluns 1 de juny de 2015

L’Institut Català de les Dones posa a la vostra disposició noves eines de prevenció i sensibilització en el marc del Programa “Estimar no fa mal. Viu l’amor lliure de violència”, de prevenció de relacions abusives de parella entre adolescents.

Un dels nous materials és un vídeode sensibilització, per apoderar les noies i alertar-les contra el control en les relacions afectives de parella, que ha estat realitzat per LA BONNE–Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, i que us demanem que col·laboreu en la seva divulgació a través de les xarxes socials com a #DesactivaelControl per tal que arribi al màxim de joves.

Els altres materials són dos manuals adreçats a professionals que treballen amb adolescents: Projecte de formació per ala prevenció de la violència masclista, elaborat per TAMAIA viure sense violència, i el Projecte de formació per a la prevenció d’abusos sexuals entre iguals en adolescents, realitzat per l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears.

Són eines per avançar en la desactivació de tot un ventall d’actituds i comportaments que es poden identificar a l’adolescència i que en un futur poden evolucionar cap a la violència masclista. Les dades ens mostren que el 33% de joves entre 15 i 29 anys considera el control dins la parella un fet acceptable en algunes circumstàncies (controlar els horaris de la parella, impedir a la parella que vegi la seva família o amistats, no permetre que la parella treballi o estudiï, o dir les coses que pot o no pot fer). També sabem que el 25,4% de les dones de més de 16 anys han patit al llarg de la seva vida violència psicològica de control d’alguna parella o exparella.

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: