Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Noticies : Breus

Vídeo-campanya de prevenció de violència 2.0 #DesactivaElControl

dilluns 1 de juny de 2015

L’Institut Català de les Dones posa a la vostra disposició noves eines de prevenció i sensibilització en el marc del Programa “Estimar no fa mal. Viu l’amor lliure de violència”, de prevenció de relacions abusives de parella entre adolescents.

Un dels nous materials és un vídeode sensibilització, per apoderar les noies i alertar-les contra el control en les relacions afectives de parella, que ha estat realitzat per LA BONNE–Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, i que us demanem que col·laboreu en la seva divulgació a través de les xarxes socials com a #DesactivaelControl per tal que arribi al màxim de joves.

Els altres materials són dos manuals adreçats a professionals que treballen amb adolescents: Projecte de formació per ala prevenció de la violència masclista, elaborat per TAMAIA viure sense violència, i el Projecte de formació per a la prevenció d’abusos sexuals entre iguals en adolescents, realitzat per l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears.

Són eines per avançar en la desactivació de tot un ventall d’actituds i comportaments que es poden identificar a l’adolescència i que en un futur poden evolucionar cap a la violència masclista. Les dades ens mostren que el 33% de joves entre 15 i 29 anys considera el control dins la parella un fet acceptable en algunes circumstàncies (controlar els horaris de la parella, impedir a la parella que vegi la seva família o amistats, no permetre que la parella treballi o estudiï, o dir les coses que pot o no pot fer). També sabem que el 25,4% de les dones de més de 16 anys han patit al llarg de la seva vida violència psicològica de control d’alguna parella o exparella.

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: