Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Política : Breus

Vint dones es formen per eradicar la desigualtat per sexe

dilluns 10 de febrer de 2014

Vint dones es formen per eradicar la desigualtat per sexe

Una vintena de dones , la majoria , immigrants , víctimes de violència de gènere , prostitutes i dones d’ètnia gitana , es formarà en matèria d’igualtat a través del taller municipal de salut que arrenca avui per a dones en risc d’exclusió social que resideixen a la capital . Es tracta del primer curs del programa social promogut pel Pla Municipal d’Igualtat amb el doble objectiu de conscienciar sobre la xacra social que suposa la violència de gènere en les seves diferents manifestacions i contribuir a millorar la qualitat de vida de les dones que es troben en risc d’exclusió social ja sigui per motius econòmics , de raça o pel simple fet de ser dona .

Està previst que 18 dones participen al taller de salut , que es desenvoluparà a partir d’avui a les instal · lacions de l’Alhóndiga per tal que totes les participants coneguin millor els seus drets com a dones i els recursos jurídics que tenen a la seva disposició davant qualsevol episodi violent o injust amb el qual es topen . L’activitat neix també amb l’objectiu de millorar la seva salut tant física com psicològica , segons expliquen des de l’equip de Govern municipal .

Els tallers municipals ofereixen també un altre tipus de disciplines orientat també a dones . Es tracta dels cursos de defensa personal , el termini d’inscripció s’obre a partir d’avui . Es duran a terme del 24 al 28 de febrer al centre cultural i esportiu de Penya Trevinca i serà impartit per monitors de la Policia Municipal perquè les dones potencials víctimes de violència de gènere adquireixin unes nocions bàsiques sobre autocontrol i defensa personal . El curs s’ha desenvolupat en edicions anteriors .

(....)

Font: La opinión de Zamora

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: