Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-02-2018
>
<
Febrer'18
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4

Convocatoria destacada

Coctels&Net bcn Especial Emprenedores
Coctels&Net bcn Especial Emprenedores
Dimecres 13 Desembre 18:30h - Mobile World Centre
Comunicació : Breus

Violència gènere. el PSOE considera "alarmant" la disminució de les denúncies per violència de gènere

divendres 27 de setembre de 2013

Violència gènere. el PSOE considera "alarmant" la disminució de les denúncies per violència de gènere

La secretària d’Igualtat del PSOE, Purificació Causapié, ha considerat aquest dijous "alarmant" la disminució de les denúncies registrades a Espanya per violència de gènere i va atribuir la baixada a les retallades.

Aquesta realitat "ha d’alarmar", ja que és conseqüència que "aquestes dones tenen més dificultats econòmiques, i pateixen una política de retallades que fa que tinguin més por i més complicacions a l’hora d’iniciar una vida independent de la del seu agressor" , va afirmar Causapié en un comunicat.

La dirigent socialista va fer aquestes consideracions al fil de les dades presentades per l’Observatori contra la Violència Domèstica i de Gènere del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), que recullen una disminució progressiva de les denúncies per aquest tipus de violència.

"En un escenari de menys ingressos familiars, menys programes de protecció social, sense ajudes escolars, sense guarderies, les dones han de pensar en com reorganitzar la seva vida", va explicar la secretària d’Igualtat dels socialistes.

"Si a això li afegim la progressiva disminució de recursos d’atenció a les dones víctimes de violència, de centres d’atenció i acollida, i l’absoluta manca de sensibilització a la societat, acabem de fer un còctel, el resultat és previsible: moltes dones aguanten la violència davant la manca d’expectatives i de suports per sortir-ne ", ha prosseguit.

Per aquest motiu, la dirigent del PSOE va exigir al Govern que "no elimini recursos" i va advertir que el seu partit "lluitarà perquè es reposin els pressupostos que han estat eliminats dels pressupostos generals de l’Estat en els últims anys".

Ha instat també a totes les institucions amb competències en aquesta matèria a què impulsin campanyes de sensibilització dirigides a les dones, a més de polítiques de suport que els facilitin la formació, l’ocupació i els serveis psicològics i jurídics que necessitin.

Font: Servimedia

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: