Webs Locals

Agenda d’Abrera [+]

Avui és: 23-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Últims articles

Nous tallers al Casal d’Avis d’Abrera

El proper mes d´octubre s´iniciaran al Casal d´Avis d´Abrera diversos tallers.

L’exposició Ni un pèl de lletges al Baix Llobregat

El Consorci Sanitari Integral acull les imatges, de la fotògrafa Ana Calvo, que rotaran pels diferents hospitals i estaran obertes a tots els usuaris.

El Baix Llobregat convoca un premi literari per a dones

Deu municipis participen a la sisena edició d’aquest guardó que busca promoure l’oportunitats

Abrera subvenciona la meitat de l’import dels ordinadors escolars

La mesura consisteix a subvencionar la meitat del cost que comporta la compra dels ordinadors i els llibres escolars al començament del curs lectiu.

El 30 de setembre finalitza el termini de recepció dels treballs per participar al concurs Femitic

Femitic és un projecte que vol contribuir al desenvolupament de la Societat de la Informació i el Coneixement des de la perspectiva de gènere

El Baix Llobregat registra 428 casos de violència contra les dones

Durant el primer trimestre de l’any 2011 es van registrar a la Comarca del Baix Llobregat un total de 428 denúncies per violència contra les dones, segon dades publicades per[ l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat

Participa a Femitic i aconsegueix una tableta digital

Femitic realitzarà el sorteig d’una segona Samsung Galaxy Tab el proper 22 de juliol entre les dones que enviïn els seus vídeos a concurs abans d’aquesta data.

Participar a Femitic té premi!

Femitic realitzarà el sorteig d’una segona Samsung Galaxy Tab el proper 22 de juliol entre les dones que enviïn els seus vídeos a concurs abans d’aquesta data.

Escalfant motors pel Femitic 2011

La tercera edició del festival de vídeos realitzats per dones, que compta amb nombroses novetats, es presentarà el dijous, 9 de juny, a les 19 hores, a la Cocteleria Milano de Barcelona.

La participació de les dones en les eleccions locals al Baix Llobregat 2011

Segons l’anàlisi de les llistes electorals presentades pels darrers comicis, realitzat per l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat, d’una banda, ha augmentat 2 punt el percentatge de dones que formen part de llistes electorals, d’altra, s’ha reduït el percentatge de dones que encapçalen llistes electorals.

Abrera reivindica les dones

Una vuitantena d´abrerenques es van donar cita per a celebrar el tradicional Sopar de Dones, el primer dels actes de commemoració del Dia de la Dona a Abrera

Assemblea del Consell de les Dones del Baix Llobregat

L’acte tindrà lloc tindrà lloc a les 17 hores del dia 23 de març a Castelldefels
En aquest acte obert s’exposarà el II Pla Transversal de Polítiques de Dones del Baix Llobregat, projectes de futur i es presentaràn Bones Pràctiques d’impuls de la igualtat real entre dones i homes

Commemoració del Dia contra la Violència de Gènere

Prop d´uns 200 veïns es van reunir a la plaça Constitució per commemorar el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere. A partir de dos quarts de sis de la tarda, a la plaça de la Constitució es va fer un taller infantil de missatges contra la violència masclista, la llançada d´un globus gegant i un berenar per als nens i nenes. Els escolars van participar activament en la jornada amb la projecció d´un vídeo dels alumnes de l´escola Francesc Platón Sartí i dels treballs de les tres escoles del (...)

Novembre per la Igualtat a Abrera

Els actes contra la violència de gènere tindràn lloc entorn al 25 de novembre
Abrera es manifesta contra la violència de gènere amb tot un seguit d’activitats en el marc del cicle "Novembre per la Igualtat" L’Ajuntament d’Abrera, en col•laboració amb el Consell Comarcal, la Diputació de Barcelona i les associacions Dones i Futur i Abrera Contra la Violència de Gènere, presenten tot un seguit de propostes i activitat per commemorar el dia internacional contra la violència masclista, en el marc del cicle "Novembre per la Igualtat". Entre les activitats proposades, fins dissabte (...)

Premis de Comunicació no Sexista

L’acte tindrà lloc a l’Edifici Roc Boronat de la Universitat Pompeu Fabra el dia 10 de novembre a les 19.30 hores

El proper dia 10 de novembre a les 19.30 hores l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya celebrarà la seva edició 2010 dels Premis de Comunicació no Sexista.

L’acte tindrà lloc a l’Edifici Roc Boronat de la Universitat Pompeu Fabra.

"Conectadas" i "Mireia" vídeos guanyadors de Femitic 2010

La gala va tenir lloc el passat 27 d’octubre a l’espai Francesca Bonnemaison
Una bona representació del Baix Llobregat va disfrutar de la gala d’entrega de premis de Femitic 2010 el passat día 27 d’octubre

"Conectadas" i "Mireia" vídeos guanyadors de Femitic 2010

La gala va tenir lloc el passat 27 d’octubre a l’espai Francesca Bonnemaison
Una bona representació del Baix Llobregat va disfrutar de la gala d’entrega de premis de Femitic 2010 el passat día 27 d’octubre

Acte de lliurament de premis de Femitic 2010

27 d’octubre, 19 hores, Espai Francesca Bonnemaison
Durant aquesta cerimònia es farà públic el nom de les dues guanyadores del concurs, 1er i 2on premi, que rebran una dotació econòmica de 5000 i 2000 euros respectivament.

El sistema de votacions de Femitic, explicat pas a pas

Aquesta és una guia que explica tots els passos que s’han de seguir per poder votar el teu vídeo preferit a Femitic.

Concurs: “Una foto x la igualtat”

El concurs, dirigit a joves d’entre 12 i 35 anys, premiarà les millors imatges que tractin la igualtat entre homes i dones.
En col.laboració amb: