Webs Locals

Agenda de Canyelles [+]

Avui és: 26-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Últims articles

Alícia Dominguez: “El meu barri és internet”

Alícia Domínguez va compartir amb el grup de convidades al Còctels & Blocs d’ahir dijous, la seva experiència i les seves reflexions.

El 30 de setembre finalitza el termini de recepció dels treballs per participar al concurs Femitic

Femitic és un projecte que vol contribuir al desenvolupament de la Societat de la Informació i el Coneixement des de la perspectiva de gènere

Les assistents al taller de Canyelles es fan visibles a la xarxa

El passat dia 9 de maig a l’espai per a la gent jove de l’ajuntament de Canyelles, es van iniciar els tallers "Xarxes Socials i Com crear un Bloc".

Consorci Sanitari del Garraf, Guanyadors del Premi ADEG 2011 de Comunicació

La Nit de l’Empresa 2011 va tenir lloc a l’Hotel Melià de Sitges, divendres 29 d’abril.

Nous tallers a Canyelles: "Com crear un Blog i Xarxes socials"

El proper 9 de maig de 15:00h a 16:30h s’inicien els tallers a Canyelles; "Xarxes Socials i Blocs".

11è Concurs de Relats Curts

S’haurà de presentar un treball per escrit; original, inèdit (no publicat) i en llengua catalana. Pot participar qualsevol persona sense cap limitació per les dues categories: Infantil i joves, Adult (a partir de 18 anys)

El voluntariat centrarà les activitats de la 6ª Setmana d’Europa al Garraf

El Consell Comarcal del Garraf i els sis ajuntaments de la comarca organitzen durant el mes de maig diverses xerrades, concerts, festes infantils i activitats formatives en el marc de la 6ª Setmana d’Europa al Garraf.

CSG realitza amb èxit la primera extirpació de tumor de Mama amb col·locació de tubs per braquiteràpia que es realitza a un hospital comarcal

La Unitat de Mama del Consorci Sanitari del Garraf (CSG) va realitzar el passat 25 de febrer la primera extirpació de tumor amb implantació de tubs de plàstic per braquiteràpia que s’ha practicat a un hospital comarcal.

8 de març. Dia Internacional de la Dona

Canyelles s’afegeix al manifest del Dia Intenacional de la Dona amb la lectura del manifest, i una demostració d’Art Floral per a tots els assistents.

Èxit de participació a la Taula d’Experiències amb Emprenedores i Dones Professionals del Garraf

Dones en Xarxa organitza una trobada per visibilitzar a les dones emprenedores i professionals
Les dones participants a la trobada destaquen la necessitat de construir xarxes de dones professionals i emprenedores per desenvolupar una nova filosofia d’empresa i sortir de la crisi econòmica. Defineixen com a punts forts dels seus projectes, l’ús de les eines 2.0 i Internet.

El Garraf engega un programa d’insersió laboral per a 153 joves d’entre 18 i 25 anys

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes i el Consell Comarcal del Garraf han rebut una subvenció de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Euro

Trobada de dones emprenedores

Exposa el teu proyecte
Primera activitat comarcal dins el marc del conveni establert entre Dones en Xarxa i el Consell Comarcal del Garraf pel 2011.

Pensions i treball domèstic, pactes contra dones

La Comissió del pacte de Toledo ha proposat que s’estudiïn mesures perquè les mestresses de casa arribin a cobrar pensió de jubilació.

En marxa un estudi cultural del municipi per desenvolupar un programa d’actuació en polítiques culturals

L’Ajuntament de Canyelles en conveni amb la Diputació de Barcelona, ha iniciat un estudi cultural que haurà de descriure la realitat cultural del municipi i establir una sèrie de reflexions i pautes per orientar les accions culturals a mig i llarg termini.

Activitats en el Dia Mundial de la Sida

Les activitats realitzades són el visionat d’un curtmetratge que tracta sobre com viuen alguns joves les relacions sexuals i posteriorment es realitzarà una xerrada col•loqui.

Es constitueix l’Agència de Desenvolupament Econòmic del Garraf

Dijous passat, a la sala de plens del Consell Comarcal del Garraf, es va constituir l’Agència de Desenvolupament Econòmic del Garraf, després d’haver-se aprovat els estatuts definitius durant el ple ordinari del 18 de novembre.

Manifest del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones 2010

La violència contra les dones i les nenes constitueix un problema de proporcions pandèmiques. Almenys una de cada tres dones al món ha patit maltractaments, ha estat forçada a mantenir relacions sexuals o ha sofert algun tipus d’abús.

Gala de Premis Femitic

La Gala de las Tic’s
Ja tenim guanyadores de la Gala de Premis "Femitic". Volem compartir amb tots i totes la frescor, simpatia i originalitat de "Connectades" de Mar Estragués, el vídeo guanyador del concurs Femitic, lliurat per la consellera de Salut Marina Geli.

Els 3 motius d’Eva Peruga per participar a Femitic

La Defensora de la Igualtat de El Periódico de Catalunya, Eva Peruga, anima les dones a participar a Femitic, un concurs de vídeos impulsat per Dones en Xarxa.

Segona trobada de Dones en Xarxa del Garraf

El passat dijous, 15 de juliol, es va celebrar la segona trobada de Dones en Xarxa del Garraf a la ciutat de Sitges.
En col.laboració amb: