Webs Locals

Agenda de Cornellà [+]

Avui és: 24-04-2017
>
<
Abril'17
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Convocatoria destacada

Les dones i l'escletxa salarial
Les dones i l’escletxa salarial

Una reflexió audiovisual enmarcada al projecte Igualtat a fons

Últims articles

Cornellà 8 de març Dia internacional de la dona treballadora

Cada any des del Consell de la Dona de Cornellà s’organitzen un seguit d’actes per celebrar el Dia Internacional de la Dona, que es commemora el 8 de març. Aquí us deixem la llista d’actes convocats per a que pugueu participar-hi. Programació any 2017 Dimarts 28 de febrer, 18.00 h Inauguració de l’exposició de quadres i xocolatada. Conferència a càrrec de Mª Carmen Martín, psicòloga. Lloc: Associació Eurodona (Emigrant 25. Hotel Entitats del Barri Sant Feliu. L’Hospitalet) Organitza: Associació (...)
@silviacobo

XII Coctels&Net amb Silvia Cobo 23 Febrer 19h

#coctelsnet #WomensAge
Torna a Barcelona la nova temporada de Cotels&Net amb el patrocini de Telefónica Open Future en el marc d’un acord de col·laboració per promoure l’ús de les xarxes entre les dones emprenedores i reforçar i promoure aquesta emprenedoria entre les dones. En aquesta XII edició de Cotels&Net , ens acompanyarà Silvia Cobo, en un format tipus "afterwork", on es compartiran coneixements entre les dones que utilitzen les xarxes per als seus projectes socials, empresarials o professionals. Silvia (...)

Les tardes de les dones. Programació Gener-Maig 2017

ELS SABERS DE LA CIUTAT. CIRD Cornellà Les tardes de les dones. Programació Gener-Maig 2017 from Dones en Xarxa

Cornellà avança cap a una societat més justa amb l’aprovació del III Pla d’igualtat

El Pla té com a prioritat afavorir la igualtat de gènere des d’una perspectiva àmplia, integral i transversal a tota la ciutat. El ple municipal del mes d’octubre va aprovar, amb el vot favorable de tots els grups municipals, el III Pla Transversal de Polítiques d’Igualtat a Cornellà per al període 2016-2020. El Pla s’ha elaborat a partir del diàleg i corresponsabilitat d’agents socials i de les dones de la ciutat a través de diferents plataformes de participació i tenint en compte les seves (...)

INAUGURACIÓ "NI UN PEL DE LLETGES" AL CIRD CORNELLA

Inauguració de l’exposició Ni un pèl de lletges de la fotògrafa de Cornellà de Llobregat Ana Calvo, a on exposarà una mostra de la seva obra al Racó de l’Art del CIRD. La inauguració tindrà lloc el dijous dia 29 de setembre a les 18.30 hores al vestíbul del Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD) (C/Mossèn Jacint Verdaguer 16-18) Ni un pel de lletges from Dones en (...)

NOUS CURSOS CIRD CORNELLA

Nous cursos i tallers per a dones al Centre d’Informació i Recursos per a les Dones de Cornellà de Llobregat. Literatura, música i art. NOVA TEMPORADA DE CURSOS I TALLERS AL CIRD (2016-2017) El Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD), ofereix cursos i tallers per a dones de Cornellà de Llobregat pensats des d’una perspectiva de gènere i amb l’objectiu d’oferir una formació alternativa des de diferents vessants: millorar la seva autoestima i situació personal i visibilitzar a les dones (...)

Cicle de Tardes d’òpera

Les tardes de les dones Dimecres de 17 a 18:30
Nova temporada al Centre d’Informació i Recursos per a les Dones de Cornellà de Llobregat amb el cicle de Tardes d’òpera càrrec de Marcel Gorgori, periodista especialitzat en òpera. Sessions monogràfiques dedicades a les grans veus actuals de l’òpera, a on podrem conèixer el seu tipus de veu, el seu art i també la seva personalitat. Les tardes de les dones Dimecres de 17 a 18:30 #cornella Tardes dones opera from Dones en (...)
9a edició de la Universitat d’Estiu de la Dones

La invisibilitat de les dones al llarg de la història i a l’actualitat

Eix central de la programació d’enguany
La invisibilitat de les dones al llarg de la història i a l’actualitat és l’eix central de la programació d’enguany

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ “ Stop Cánones de Belleza. Del Ex- tereotipo al In- tereotipo”

El dijous dia 9 de juny de 2016 a les 18.30 hores al vestíbul del Centre d’Informació i Recursos per a les Dones de Cornellà (CIRD) (C/Mossèn jacint Verdaguer 16-18) s’inaugura l’exposició “Stop Cánones de Belleza. Del Ex- tereotipo al In- tereotipo” de les artistes Eva Rodríguez i Silvia Yruela de Cornellà de Llobregat, a on exposaran una mostra de la seva obra al Racó de l’Art del CIRD. Tothom hi és convidat! Stop canones belleza from Dones en (...)
#CoctelsNet #WomensAge

VI Coctels & Net Especial Emprenedores 15 Juny Barcelona

Amb Mertxe Pasamontes, Helena Torras Sara Werner i Mara Balestrini
El proper 15 de Juny a les 19h, al Mobile World Centre, a la Plaça Catalunya cantonada Portal de l’Àngel, es posarà en marxa la sisena edició de còctels & Net bcn - mad (#CoctelsNet - #WomensAge) Mobile World Centre és una iniciativa públic-privada creada per Mobile World Capital Barcelona (MWCB) i Telefónica amb l’objectiu d’apropar a la ciutadania el món de la telefonia mòbil i d’Internet. És un espai per a descobrir com la transformació mòbil està revolucionant les vies de comunicació, el nostre (...)

El Racó de l’art del CIRD

Des del CIRD de Cornellà, Núria Jiménez ens informa que a partir del dia 15 d’abril s’inaugura el RACÓ DE L’ART DEL CIRD a on cada mes una artista de la ciutat exposarà una mostra de la seva obra al vestíbul del Centre d’Informació i Recursos per a les Dones de l’Ajuntament de Cornellà. És una incitativa que té l’objectiu de donar visibilitat als i les artistes de la nostra ciutat. Un espai obert a noves expressions i diàlegs sobre l’art femení, la igualtat, la perspectiva de gènere, a on la (...)

Fòrum sobre el feminisme durant la transició organitzat per la Fundació Utopia

La Fundació Utopia Joan N. García-Nieto d’Estudis Socials del Baix Llobregat, juntament amb el Centre d’Informació i Recursos per a les Dones de l’Ajuntament de Cornellà, inicien el nou Fòrum María Carmen García-Nieto “Dona, igualtat i treball”, amb el diàleg “Vocalies i grups de dones: el feminisme als barris durant la transició”, amb Eva Rodríguez, antropòloga i activista feminista i veïnal, i Pura Velarde, presidenta de la Federació d’Associacions de Veïns de Cornellà. El fòrum es concep com un espai de (...)

ACTES DIA DONA TREBALLADORA - CORNELLÀ 2016

Aqui teniu el programa dels actes organitzats per commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora que es durà a terme a Cornellà Dona 2016 web from Dones en Xarxa

Que fer en cas de violència de gènere?

Aquests són els consells que ens adrecen des de l’ajuntament de Cornellà en cas de violència de gènere. Demana ajut!! A on et pots adreçar? Centre d’Informació i Recursos per a les Dones C/Mossèn Jacint Verdaguer, 16-18 Tel. 93 474 28 41 Guàrdia Urbana de Cornellà C/Rubio i Ors, 65 (Edifici Can Gaya) Tel. 93 377 14 15 Servei permanent 24 hores Jutjats de Cornellà Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm.4 (Especialitat en Violència de Gènere) C/ Víctor Pradera, 1-3 (Edifici Judicial) Tel. 93 (...)

Resultats estudi sobre el tràfic per a l’explotació laboral al sector del servei domèstic a Espanya

El servei domèstic: caldo de cultiu per a l’explotació laboral i el tràfic de dones
La Fundació SURT presenta un estudi sobre el tràfic per a l’explotació laboral al sector del servei domèstic a Espanya, un fenomen molt invisible que sovint es confon amb l’explotació laboral. L’estudi també conclou que la precarietat i l’explotació laboral en el sector és una situació normalitzada. El tràfic de persones amb finalitat d’explotació laboral al sector del servei domèstic és una greu vulneració dels drets humans que ha estat molt poc analitzada tant a nivell europeu com a l’estat espanyol. (...)

8a. edició de la Universitat d’Estiu de les Dones

Més de 40 professionals, dones i homes del món de l’educació, la política, la cultura i les ciències socials i l’economia, participaran del 6 al 10 de juliol, al Citilab, a la Universitat d’estiu de les Dones, una iniciativa que arriba a la vuitena edició i que l’Ajuntament de Cornellà organitza en col·laboració amb la Universitat de Barcelona. En aquesta nova edició es podrà assistir a conferències, taules rodones i tallers des d’una perspectiva de gènere per posar de manifest l’empoderament de les dones (...)

QUÈ CONCILIEM QUAN TREBALLEM?

El pròxim 27 de març el “Divendres i en Xarxa” organitzat per la Xarxa de Dones Emprenedores de Cornellà, s’emmarca dins els actes que se celebren a la ciutat en commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora. En aquesta sessió i a manera de reivindicació abordarem el tema de la conciliació personal i laboral. La dona que ha estat convidada en aquesta ocasió, és Antonia Jiménez Valverde, ella és advocada i assessora jurídica amb formació i experiència en l’àmbit laboral i civil de la (...)

Actes dia Internacional de la Dona Treballadora a Cornellà

Per tal de conmemorar el Dia Internacional de la Dona treballadora, el Consell de la Dona Cornellà organitza una sèrie d’actes que podeu veure en aquest enllaç

20 anys del Consell de la Dona de Cornellà

Es compleixen 20 anys en els que el Consell de la Dona de Cornella ha esdevingut referent del foment de la igualtat El Consell de la Dona, format per 30 entitats, és un referent a nivell estatal en el foment de la igualtat i l’empoderament femení. Des de fa dues dècades, es reuneix una vegada al mes, i mai no ha hagut de votar, ja que totes les decisions s’han pres per consens. El 17 de març, a l’Auditori del Citilab, faran un acte de reconeixement a la seva trajectòria. Els tres àmbits de (...)

Les tardes de les dones

L’objectiu es crear un espai adreçat a les dones del municipi perquè a part d’estar informades sobre temes del seu interès, puguin donar la seva opinió i preguntar tots aquells dubtes que tinguin al respecte. Els dimecres al CIRD, Centre d’Informació i Recursos per a les Dones. C/ Mossèn Jacint Verdaguer, 16-18. Informa-te’n: 93 474 28 41 Hi ha servei de guarderia prèvia sol.licitud Pots consultar la Programació gener-març de 2015 fent click (...)
En col.laboració amb: