Webs Locals

Agenda de Cornellà [+]

Avui és: 20-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Últims articles

Festes lliures de sexisme i LGTBIfòvia a Cornellà

El Corpus 2018 comença amb un pregó que defensarà la igualtat de gènere i la lluita contra la violència envers les dones El Pregó d’aquest any anirà a càrrec de tres dones: Pura Velarde, Alícia del Hoyo i Ariadna Gómez. Serà un pregó enfocat a reinvidicar el feminisme, les polítiques d’igualtat de gènere i la lluita contra la violència envers les dones, així com la visibilitat de les dones a tots els àmbits de la nostra ciutat. Les tres pregoneres pertanyen a tres generacions diferents, implicades en la (...)

Coneixes el Centre de Informació i Recursos per a les Dones de Cornellà?

Des del Centre d’Informació i Recursos per a les Dones s’informa i assessora sobre els diferents recursos municipals. Servei d’assessorament jurídic Al CIRD es disposa d’un servei d’assessorament jurídic a on una professional informa a les dones del municipi dels seus drets en les diferents problemàtiques: Dret civil: separacions, divorcis, etc. Dret penal: violència de gènere, etc. Dret laboral: drets maternitat, acomiadament improcedents, etc. Contactar telefònicament: 93 474 28 41. Dies de (...)

8 Març Cornella. La ciutat es mobilitza per reivindicar els drets de les dones

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, el 8 de març, el Consell de la Dona i l’Ajuntament de Cornellà, a través del Centre d’Informació i Recursos per a les Dones, organitzen a la ciutat al voltant d’una trentena d’actes i d’activitats per sensibilitzar la població sobre la igualtat de gènere i els drets de les dones. Els podeu trobar al següent enllaç

Les tardes de les dones Gener - Juny 2018

Les tardes de les dones L’objectiu es crear un espai adreçat a les dones del municipi perquè a part d’estar informades sobre temes del seu interès, puguin donar la seva opinió i preguntar tots aquells dubtes que tinguin al respecte. Els sabers de la ciutat Cicle de tertúlies en les que comptarem amb persones relacionades amb Cornellà de Llobregat que ens transmetran els seus sabers i coneixements. Informa-te’n: CIRD Centre d’Informació i Recursos per a les Dones. C/ Mossèn Jacint Verdaguer, (...)

Cornellà: DIA INTERNACIONAL DE L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES

Activitats Novembre 2017
Us deixem aquí el programa d’activitats que es desenvoluparan a Cornella en motiu de la commermoració del 25N, Dia internacional de l’eliminació de la violència contra les dones. Dijous 16 de novembre, a les 19.00 h. Taller sensibilització : ‘¿Media naranja o naranja entera?’ Organitza: Une tu Creatividad Lloc: Une tu Creatividad (Carrer Javimel 21) Divendres 17 de novembre, a les 17.00 h. Círculo mujeres, sanando heridas Organitza: Une tu Creatividad Lloc: Une tu Creatividad (Carrer Javimel 21) (...)

Les tardes de les dones

Programació Octubre - Novembre
L’objectiu es crear un espai adreçat a les dones del municipi perquè a part d’estar informades sobre temes del seu interès, puguin donar la seva opinió i preguntar tots aquells dubtes que tinguin al respecte. Els dimecres al CIRD, Centre d’Informació i Recursos per a les Dones. C/ Mossèn Jacint Verdaguer, 16-18. Informa-te’n: 93 474 28 41 Hi ha servei de guarderia prèvia sol.licitud Tardes d’òpera al CIRD Vine a gaudir de les grans veus de l’òpera d’avui sota la conducció de Marcel Gorgori, (...)

Identitats, conflicte i creativitat, temes a estudi a la Universitat d’Estiu de les Dones

La 10a edició se celebra del 3 al 7 de juliol de 2017 al Citilab, i les inscripcions ja són obertes.
La cita anual de la Universitat d’Estiu de les Dones, al Citilab de Cornellà, arriba a la seva 10a edició complint el seu objectiu de tirar endavant una formació específica en matèria d’igualtat de gènere i posar en valor el paper de la dona al llarg de la història. Enguany, es posarà l’accent en la situació de les dones refugiades i les que viuen en zones de conflictes armats, ja que es comptarà amb la presència de Victòria Camps, presidenta d’ACNUR Catalunya, a la inauguració institucional de curs, el (...)

PROTOCOL D’ACTUACIÓ: PER UNES FESTES LLIURES DE SEXISME I VIOLÈNCIA MASCLISTA A CORNELLÀ

Aquí teniu la carta de la Sra. Rocío García,Tinenta d’Alcalde de l’Àrea de Cultura i Igualtat, presentant i informant sobre el protocol d’actuació “Per unes festes lliures de sexisme i violència masclista a Cornellà de Llobregat” Carta protocol festes lliures de sexisme from Dones en Xarxa Dins del III Pla d’Igualtat 2016-2020, l’ajuntament de Cornellà de Llobregat promou espais lliures de sexisme a través d’un protocol d’actuació, per a dur a terme una actuació coordinada en cas d’agressió. Aquí (...)

Creix la implicació dels joves de Cornellà en matèria d’igualtat i violència de gènere

La Xarxa Activa de Joventut per a la Igualtat de Cornellà (XAJI), creada per l’Ajuntament de Cornellà, es consolida com a via de comunicació directa entre el Centre de la Dona i la població més jove 80 estudiants de quatre instituts del municipi reben el Carnet d’Agents d’Igualtat per la seva tasca dinamitzadora envers l’educació entre iguals El Consell de les Dones i el Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD) de Cornellà ha constatat en el darrer any un increment de les consultes (...)

Cornellà 8 de març Dia internacional de la dona treballadora

Cada any des del Consell de la Dona de Cornellà s’organitzen un seguit d’actes per celebrar el Dia Internacional de la Dona, que es commemora el 8 de març. Aquí us deixem la llista d’actes convocats per a que pugueu participar-hi. Programació any 2017 Dimarts 28 de febrer, 18.00 h Inauguració de l’exposició de quadres i xocolatada. Conferència a càrrec de Mª Carmen Martín, psicòloga. Lloc: Associació Eurodona (Emigrant 25. Hotel Entitats del Barri Sant Feliu. L’Hospitalet) Organitza: Associació (...)
@silviacobo

XII Coctels&Net amb Silvia Cobo 23 Febrer 19h

#coctelsnet #WomensAge
Torna a Barcelona la nova temporada de Cotels&Net amb el patrocini de Telefónica Open Future en el marc d’un acord de col·laboració per promoure l’ús de les xarxes entre les dones emprenedores i reforçar i promoure aquesta emprenedoria entre les dones. En aquesta XII edició de Cotels&Net , ens acompanyarà Silvia Cobo, en un format tipus "afterwork", on es compartiran coneixements entre les dones que utilitzen les xarxes per als seus projectes socials, empresarials o professionals. Silvia (...)

Les tardes de les dones. Programació Gener-Maig 2017

ELS SABERS DE LA CIUTAT. CIRD Cornellà Les tardes de les dones. Programació Gener-Maig 2017 from Dones en Xarxa

Cornellà avança cap a una societat més justa amb l’aprovació del III Pla d’igualtat

El Pla té com a prioritat afavorir la igualtat de gènere des d’una perspectiva àmplia, integral i transversal a tota la ciutat. El ple municipal del mes d’octubre va aprovar, amb el vot favorable de tots els grups municipals, el III Pla Transversal de Polítiques d’Igualtat a Cornellà per al període 2016-2020. El Pla s’ha elaborat a partir del diàleg i corresponsabilitat d’agents socials i de les dones de la ciutat a través de diferents plataformes de participació i tenint en compte les seves (...)

INAUGURACIÓ "NI UN PEL DE LLETGES" AL CIRD CORNELLA

Inauguració de l’exposició Ni un pèl de lletges de la fotògrafa de Cornellà de Llobregat Ana Calvo, a on exposarà una mostra de la seva obra al Racó de l’Art del CIRD. La inauguració tindrà lloc el dijous dia 29 de setembre a les 18.30 hores al vestíbul del Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD) (C/Mossèn Jacint Verdaguer 16-18) Ni un pel de lletges from Dones en (...)

NOUS CURSOS CIRD CORNELLA

Nous cursos i tallers per a dones al Centre d’Informació i Recursos per a les Dones de Cornellà de Llobregat. Literatura, música i art. NOVA TEMPORADA DE CURSOS I TALLERS AL CIRD (2016-2017) El Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD), ofereix cursos i tallers per a dones de Cornellà de Llobregat pensats des d’una perspectiva de gènere i amb l’objectiu d’oferir una formació alternativa des de diferents vessants: millorar la seva autoestima i situació personal i visibilitzar a les dones (...)

Cicle de Tardes d’òpera

Les tardes de les dones Dimecres de 17 a 18:30
Nova temporada al Centre d’Informació i Recursos per a les Dones de Cornellà de Llobregat amb el cicle de Tardes d’òpera càrrec de Marcel Gorgori, periodista especialitzat en òpera. Sessions monogràfiques dedicades a les grans veus actuals de l’òpera, a on podrem conèixer el seu tipus de veu, el seu art i també la seva personalitat. Les tardes de les dones Dimecres de 17 a 18:30 #cornella Tardes dones opera from Dones en (...)
9a edició de la Universitat d’Estiu de la Dones

La invisibilitat de les dones al llarg de la història i a l’actualitat

Eix central de la programació d’enguany
La invisibilitat de les dones al llarg de la història i a l’actualitat és l’eix central de la programació d’enguany

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ “ Stop Cánones de Belleza. Del Ex- tereotipo al In- tereotipo”

El dijous dia 9 de juny de 2016 a les 18.30 hores al vestíbul del Centre d’Informació i Recursos per a les Dones de Cornellà (CIRD) (C/Mossèn jacint Verdaguer 16-18) s’inaugura l’exposició “Stop Cánones de Belleza. Del Ex- tereotipo al In- tereotipo” de les artistes Eva Rodríguez i Silvia Yruela de Cornellà de Llobregat, a on exposaran una mostra de la seva obra al Racó de l’Art del CIRD. Tothom hi és convidat! Stop canones belleza from Dones en (...)
#CoctelsNet #WomensAge

VI Coctels & Net Especial Emprenedores 15 Juny Barcelona

Amb Mertxe Pasamontes, Helena Torras Sara Werner i Mara Balestrini
El proper 15 de Juny a les 19h, al Mobile World Centre, a la Plaça Catalunya cantonada Portal de l’Àngel, es posarà en marxa la sisena edició de còctels & Net bcn - mad (#CoctelsNet - #WomensAge) Mobile World Centre és una iniciativa públic-privada creada per Mobile World Capital Barcelona (MWCB) i Telefónica amb l’objectiu d’apropar a la ciutadania el món de la telefonia mòbil i d’Internet. És un espai per a descobrir com la transformació mòbil està revolucionant les vies de comunicació, el nostre (...)

El Racó de l’art del CIRD

Des del CIRD de Cornellà, Núria Jiménez ens informa que a partir del dia 15 d’abril s’inaugura el RACÓ DE L’ART DEL CIRD a on cada mes una artista de la ciutat exposarà una mostra de la seva obra al vestíbul del Centre d’Informació i Recursos per a les Dones de l’Ajuntament de Cornellà. És una incitativa que té l’objectiu de donar visibilitat als i les artistes de la nostra ciutat. Un espai obert a noves expressions i diàlegs sobre l’art femení, la igualtat, la perspectiva de gènere, a on la (...)
En col.laboració amb: