Webs Locals

Agenda de Cubelles [+]

Avui és: 25-09-2018
>
<
Septembre'18
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Convocatoria destacada

Últims articles

III CONCURS DE POESIA DOLORS THOMAS

Bases del concurs de poesia Dolors Thomas

Dones amb dret propi. Barreja’t amb elles

Luz Casino, presidenta de l’associació "Per Dret Propi" ens parla del seu projecte més immediat: taller de ràdio "Barreja’t amb mi", com a eina de participació per a les dones.

Taller del riure orientat a les dones

L’activitat està centrada en la dinàmica del riure, a partir de l’experiència grupal, on s’utilitzen els principis de la intel·ligència emocional, l’humor i el pensament positiu i que pretén el benestar integral de la persona.

El cicle femení, un do de la natura

La riquesa d’una nació i la salut de les generacions futures depenen del benestar físic i mental de la dona.Geeta Iyengar

Escalfant motors pel Femitic 2011

La tercera edició del festival de vídeos realitzats per dones, que compta amb nombroses novetats, es presentarà el dijous, 9 de juny, a les 19 hores, a la Cocteleria Milano de Barcelona.

"Actvisme i Bones pràctiques a la xarxa"

Què vol dir ser activist@ 2.0? "Una persona que intervé activament en la difusió i dinamització de missatges, idees i conceptes i interactua amb altres a la xarxa".

Consorci Sanitari del Garraf, Guanyadors del Premi ADEG 2011 de Comunicació

La Nit de l’Empresa 2011 va tenir lloc a l’Hotel Melià de Sitges, divendres 29 d’abril.

Agnès Pérez ens parla del Ioga i dels seus beneficis per a la dona

Una entrevista molt desitjada i treballada que ens farà meditar sobre la nostra salut física, mental, i d’aprendre a cuidar-nos. Gaudiu d’aquest breu però agradable text.

Trobada de dones: "Activisme i Bones Pràctiques a la Xarxa"

L’acte tindrà lloc el dia 4 de maig de 18:00h a 19:30h al Centre Social de Cubelles (Sala d’exposicións), que s’emmarca dins el projecte "Dones en Xarxa, Dones Ciutadanes".

Dona i metgessa, una avançada al seu temps

’Juguen dames’ narra les peripècies d’Helena Maseras, primera estudiant de medicina

Prudència Carrasco Madrid: "Regidora de Qualitat de Vida i Serveis a les Persones"

Sóc cubellenca per elecció i socialista per convicció des dels 18 anys. Regidora de Qualitat de Vida i Serveis a les Persones, estudiant a la UNED de Treball Social, administrativa, esposa i mare.

’Sucker Punch’: ¿epopeia ’girl power’ o pamflet masclista?

La polèmica està servida: diverses webs de cinema acusen Zack Snyder d’oferir noies amb poca roba sota pretext de l’alliberament femení. Qui porta la raó?

Primera mastectomia amb reconstrucció immediata al Garraf

La Unitat de Mama del CSG realitza la primera extirpació de mama amb col·locació de pròtesi durant la mateixa intervenció.

El voluntariat centrarà les activitats de la 6ª Setmana d’Europa al Garraf

El Consell Comarcal del Garraf i els sis ajuntaments de la comarca organitzen durant el mes de maig diverses xerrades, concerts, festes infantils i activitats formatives en el marc de la 6ª Setmana d’Europa al Garraf.

Celebració 10º aniversari de l’associació de dones "La Fita"

Dissabte 12 de març a les 19:00h de la tarda es va inaugurar l’exposició dels 10 anys que Organitza l’Associació de "Dones La Fita". També es va fer l’atorgament de la Vuitena Agulla de plata de l’associació.

Elles van començar. La creativitat i la lluita per progressar tenen rostre de dona

Van arribar a Espanya amb les maletes carregades de somnis. Somnis de progrés, de creixement i d’estabilitat, algunes van fer de tot per sobreviure i poc a poc han pogut aconseguir fer realitat les seves aspiracions i no descansen, segueixen creixent. Són dones, immigrants i emprenedores.

CSG realitza amb èxit la primera extirpació de tumor de Mama amb col·locació de tubs per braquiteràpia que es realitza a un hospital comarcal

La Unitat de Mama del Consorci Sanitari del Garraf (CSG) va realitzar el passat 25 de febrer la primera extirpació de tumor amb implantació de tubs de plàstic per braquiteràpia que s’ha practicat a un hospital comarcal.

Lectura. Manifest del 8 de març de les associacions de dones de Cubelles

El compromís de dones per la lluita en favor de la igualtat, i contra la vionlència masclista, ha permès que un any més les dones de Cubelles puguem celebrar, davant La Sita del terme, el Dia Internacional de la Dona.

Commemoració Del Dia Internacional De Les Dones "La Fita"

Diumenge dia 6 de març a les 12h lectura Manifest Unitari 2011 a la fita de terme al costat de la rotonda de Cubelles. Veure en Línia: La Fita Dones Cubelles

Jornada "22 de febrer: dia de la igualtat salarial entre dones i homes"

Organitzades per a Plataforma Andalusa de Suport al Lobby Europeu de Dones, tenen lloc demà a l’Institut de la Dona
En col.laboració amb: