Webs Locals

Agenda d’Esplugues [+]

Avui és: 24-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Últims articles

Premi Literari Delta de narrativa escrita per dones

El Premi Literari Delta de narrativa escrita per Dones és un certamen literari que té com a principal objectiu visibilitzar, donar a conèixer i fer un reconeixement públic de les obres literàries realitzades per les dones. Per tant, aquest concurs té com a finalitat encoratjar a les dones a desenvolupar els seus potencials creatius a través de l’escriptura i promoure així la igualtat d’oportunitats entre homes i dones en la literatura. Com es pot participar? El premi és bianual i són les (...)

#4J #DONESDECIDIM QUE NO ENS RETALLIN EL DRET A L’AVORTAMENT

El proper 4 de juliol a les 19 hores davant de la Catedral de Barcelona
QUE NO ENS RETALLIN EL DRET A L’AVORTAMENT Davant les constants amenaces per part del Govern del Partit Popular de reformar la Llei de Salut sexual i reproductiva i d’interrupció voluntària de l’embaràs, (2/2010) i coincidint amb el tercer aniversari de la seva entrada en vigor convoquem a la societat catalana el proper 4 de juliol a que no ens retallin el dret a l’avortament. El dret a la interrupció voluntària de l’embaràs és una de les conquestes més importants en relació als drets de les dones i (...)

Dones en Xarxa celebra el 8 de març amb posts i imatges

Com en anys anteriors, Dones en Xarxa organitza, durant el mes de març, una campanya per a celebrar el Dia Internacional de les Dones. Participa enviant un post o una imatge!

Dones en Xarxa commemora el Dia Internacional de les Dones amb posts i imatges

Com en anys anteriors, Dones en Xarxa organitza, durant el mes de març, una campanya per a celebrar el Dia Internacional de les Dones. Participa enviant un post o una imatge!

Engega el Banc del Temps d’Esplugues

L’Ajuntament, des del CIRD Vil·la Pepita i l’Espai Jove Remolí, impulsa aquest projecte, que té com a objectiu promoure l’intercanvi de serveis entre la ciutadania

Esplugues reivindica el mes les dones

D’acord amb el seu compromís de lluita per la igualta i per donar-li mès visibilitat i relleu, Esplugues amplia un any més la reivindicació del Dia Internacional de les Dones amb una diversos actes.

Nou Sistema d’Atenció a les Víctimes de violència masclista

El Ministeri d’Interior ha presentat el Sistema Integral d’Atenció a les Víctimes de violència masclista i domèstica a la Regió Policial Metropolitana Sud.

Nova edició de l’Exposició Col·lectiva "Amb Ulls de Dona"

entre els dies 8 i 20 de març de 2011 tindrà lloc l’exposició Exposició Col·lectiva "Amb Ulls de Dona" a la sala d’exposicions de la Sala Ibèria.

El Consell de les Dones del Baix Llobregat organitza la Jornada Associacionisme Femení

En el marc del Dia Internacional de les Dones, el Consell de les Dones del Baix Llobregat juntament amb El Prat de Llobregat organitza la Jornada Associacionisme Femení, construïm ciutadania.

Dones en Xarxa estrena pàgina de Facebook

Si vols rebre tota l’actualitat informativa relacionada amb les dones, amés de novetats sobre la nostra associació i els seus projectes, al teu newsfeed de Facebook, prem el botó M’agrada de la nostra pàgina.

Cloenda del taller contra la violència masclista

Esplugues ha tancat un nou curs per erradicar la violència masclista. Aquest projecte, que ha estat impulsat per les entitats veïnals del Baix Llobregat i de Catalunya

Ja pots inscriure’t a les Comissions de Treball del Consell de les Dones del Baix Llobregat

Ja teniu disponible el calendari de comissions de treball 2012 del Consell de les Dones del Baix Llobregat, si esteu interessades en participar, podeu inscriure-us a les diferents comissions mitjançant el qüestionari electrònic facilitat a la web ElbaixLlobregat.net

Esplugues, més a prop d’estar plenament connectada

Conclou una experiència pilot, mentre l’Ajuntament concreta la nova xarxa wi-fi adaptada a la normativa

Els Mossos d’Esquadra d’Esplugues detenen dos joves per corrupció de menors i pornografia infantil a través d’Internet

Els presumptes autors coaccionaven una nena de 14 anys perquè realitzés actes sexuals contra la seva voluntat en persona i per càmera

Les espluguines Segle XXI, campeones de la IX Lliga Nacional Catalana Femenina 2

El Parc Esportiu Baix Llobregat de Cornellà de Llobregat va albergar, dijous passat 8 de desembre, la final de la IX Lliga Nacional Catalana Femenina 2 entre el Cravic Reus Esportiu i les espluguines del Segle XXI

Esplugues de Llobregat va acollir el lliurament de premis del 6è Certament Literari Delta per a Dones

La guanyadora d’enguany ha estat la santboiana Ció Lerma Ballo amb la novel•la “Qui t’havia dit que l’aigua del mar era dolça?”, el segón premi, va ser per a Annabel Cervantes de Castelldefels, amb el relat “Reflexos d’estiu”

El Consell Municipal de les Dones d’Esplugues rebutja la violència masclista

En la commemoració del Dia Internacional contra la violència de gènere, a Esplugues es farà una sèrie d’actes durant el 25 de novembre. En primer lloc es farà la Lectura de manifest institucional del dia internacional contra la violència masclista. La Plaça Santa Magdalena acollirá la iniciativa organitzada per el Consell Municipal de les Dones a les 12.00h, davant la porta de l’Ajuntament d’Esplugues A les 19h. tindrà lloc l’Acte reivindicatiu contra la violència masclista, també a la Pl. Santa (...)

Les entitats d’Esplugues es formen per dissenyar la seva web

Les diferents pàgines de les associacions espluguenques s’integraran en el futur Portal Web Associatiu d’Esplugues entitats.esplugues.cat, inclòs al web de la Diputació

Divuit obres opten al Premi Delta de Narrativa per a Dones

Esplugues acollirà, el 30 de novembre, l’acte de lliurament del guardó

Diàleg sobre la respresentació de les dones en els mitjans de comunicació

L’Observatori ensconvida a assistir al diàleg sobre la representació de les dones en els mitjans de comunicació, que anirà a càrrec de la sociòloga Teresa Torns.
En col.laboració amb: