Webs Locals

Entitats d’Olesa de Montserrat

Agenda d’Olesa de Monsterrat [+]

Avui és: 21-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Últims articles

Dones i Progrès dóna suport als familiars dels malalts d’Alzheimer

L’Associació olesana Dones i Progrés ha organitzat un mercat solidari en benefici a l’associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Baix Llobregat.

El Grup de Criança enceta un seguit d’activitats per a mares i pares

Amés, el grup acaba de formar la Comunitat Maternal d’Olesa, que pretén convertir-se en una associació de famílies de nadons, nens i nenes que vulguin compartir experiències relacionades amb el dia a dia dels seus fills i filles.

L’Ajuntament obre una convocatòria de subvencions per a projectes d’entitats olesanes

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat obre una convocatòria per concedir subvencions a entitats i associacions del municipi que presentin projectes de caire social. La quantitat de la subvenció serà de 900€.

L’associació Ariadna dóna 3000€ per a la investigació oncològica

L’associació olsesana Ariadna, que lluita contra el càncer de mama, acaba de donar 3.000 euros al Centre d’Investigació Oncològica de l’Hospital de la Vall d’Ebron.

Ja està en funcionament el Centre d’Informació i Recursos per a les Dones d’Olesa

El passat 13 de novembre va obrir les seves portes oficialment La Teixidora. És el primer equipament d’aquest tipus al Baix Llobregat Nord i oferirà serveis d’atenció a les víctimes de violència de gènere, associacionisme i promoció econòmica, entre altres.

El CEIP Montserrat, l’escenari dels actes commemoratius del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones

L’escola Mare de Déu de Montserrat ha estat l’escenari dels actes commemoratius del Dia Internacional contra la Violència Vers les Dones a Olesa de Montserrat. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcade i la regidora de Polítiques d’Igualtat, apart de tota la comunitat educativa del centre i els seus alumnes.

L’Associació Ariadna, que lluita contra el càncer de mama, organitza un festival per recaptar fons

L’Associació Ariadna és una de les entitats que treballa més fermament per la conscienciació sobre la malaltia, la seva detecció precoç i que alhora dóna suport a les dones afectades per aquest tumor.

El nou Centre d’Informació i Recursos per a Dones d’Olesa rep el nom de "La Teixidora"

L’objectiu d’aquest centre és el d’informar, assessorar i dotar de recursos a totes les dones del municipi i, sobe tot, a aquelles que són víctimes de la violència de gènere.

La Universitat i la Igualtat

Rosina López és la Regidora de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat
Rosina López celebra la iniciativa de l’Ajuntament de Cornellà i de la Universitat de Barcelona d’organitzar la I Universitat d’Estiu de les Dones al Citilab.

Nous cursos de formació 2008-2009

S’inicien les inscripcions per als cursos de formació que es realitzaran enguany.
En col.laboració amb: