Webs Locals

Agenda de Sant Boi [+]

Avui és: 18-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Últims articles

Programació 8 de març Dia Internacional de les Dones

Literatura, art, cinema… per recordar una data de lluita per la igualtat entre les dones i els homes: el 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Nou Sistema d’Atenció a les Víctimes de violència masclista

El Ministeri d’Interior ha presentat el Sistema Integral d’Atenció a les Víctimes de violència masclista i domèstica a la Regió Policial Metropolitana Sud.

Les Biblioteques de Sant Boi conmemoren el Dia Internacional de la Dona

La Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer i la Biblioteca Maria Aurèlia Capmany de Sant Boi han programat tot un seguit d’activitats en el marc del Dia Internacional de la Dona, el 8 de març

El Consell de les Dones del Baix Llobregat organitza la Jornada Associacionisme Femení

En el marc del Dia Internacional de les Dones, el Consell de les Dones del Baix Llobregat juntament amb El Prat de Llobregat organitza la Jornada Associacionisme Femení, construïm ciutadania.

Conferència a càrrec de Daniel Gabarró “Masclisme quotidià, el masclisme invisible”

Homes Igualitaris de Sant Boi de Llobregat ha organitzat la conferència ”Masclisme quotidià, el masclisme invisible“, a càrrec de Daniel Gabarró

Sant Boi acollirà l’Exposició Quin temps tenim? L’organització de la vida quotidiana

L’exposició "Quin temps tenim?", organitzada per l’Institut Català de les Dones en col•laboració amb els departaments de Treball i Acció Social i Ciutadania romandrà a Sant Boi del 01/03/2012 al 15/03/2012

Exposició la santboiana Andrea Montes exposa "30 caras 30 dias"

Cal Ninyo acollirà entre el 16 gener al 29 de febrer de 2012 l’Exposició de pintures i poemes a càrrec d’Andrea Montes de Oca "30 caras 30 dias".

Dones en Xarxa estrena pàgina de Facebook

Si vols rebre tota l’actualitat informativa relacionada amb les dones, amés de novetats sobre la nostra associació i els seus projectes, al teu newsfeed de Facebook, prem el botó M’agrada de la nostra pàgina.

Semana de la no violència i la pau

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat promou la Setmana de la no violència i la pau, les activitats es duran a terme, entre el 30 de gener al 4 de febrer a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.

Ja pots inscriure’t a les Comissions de Treball del Consell de les Dones del Baix Llobregat

Ja teniu disponible el calendari de comissions de treball 2012 del Consell de les Dones del Baix Llobregat, si esteu interessades en participar, podeu inscriure-us a les diferents comissions mitjançant el qüestionari electrònic facilitat a la web ElbaixLlobregat.net

Exposició al CIRD: “Papai Chacha. Imagen y roles de las mujeres mapuches en la actualidad”

Una proposta estètica i reivindicatoria de la identitat i presència Mapuche a l’interior del territori geogràfic i cultural del país. És un treball intimista, revelador i tracte afectuós, expressiu en el tractament de la imatge.

La santboiana Ció Lerma guanyadora del Premi Delta de Narrativa per a Dones

La guanyadora d’enguany ha estat la santboiana Ció Lerma Ballo amb la novel·la “Qui t’havia dit que l’aigua del mar era dolça?”, el segón premi, va ser per a Annabel Cervantes de Castelldefels, amb el relat “Reflexos d’estiu”

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat rep el premi “Bones pràctiques de comunicació no sexista”

L’Associació de Dones Periodistes de Catalunya, ha atorgat a l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat el premi bones pràctiques de comunicació no sexista per a iniciatives comunicatives del món local.

Divuit obres opten al Premi Delta de Narrativa per a Dones del Baix Llobregat

El proper 30 de novembre, l’Ajuntament d’Esplugues serà la seu de l’acte del lliurament del Premi Delta de Narrativa per a Dones en que col•laboren 11 ajuntaments del Baix Llobregat.

Programació d’activitats en commemoració del 25 de novembre

S’apropa el 25 de novembre i l’Ajuntament de Sant Boi ha preparat tot un seguit de tallers i iniciatives per recordar que la violència masclista continua molt present a la nostra societat i que cal la implicació de tots per eradicar-la.

Talla ja!

En el marc del 25 de novembre, dia de la lluita contra la violència masclista, des de El Baix Llobregat es vol incidir aquest any en les micro-violències que dia a dia pateixen algunes dones.

Taller “Viure en parella” al Centre de Recursos i Documentació de les dones

"Viure en parella" es un dels tallers que ens proposem des del Centre de Recursos i Documentació de les dones.

Comença un curs de la FAVBaix per formar voluntàries contra la violència masclista

La formació especialitzada durarà fins el 26 de gener i té l’objectiu de crear una xarxa de voluntàries a les AV perquè puguin assessorar a les veïnes que pateixen violència masclista.

Roda d’Homes contra la violència masclista

AHIGE (Associació d’Homes per la Igualtat de Gènere) porta organitzant des de fa uns anys la celebració d’actes en els que els homes es posicionen públicament contra la violència masclista. La data d’enguany és el proper divendres 21 d’octubre.

Jornada: “La imatge de les dones als mitjans de comunicació audiovisuals”

El CIRD ens convida a la jornada “La imatge de les dones als mitjans de comunicació audiovisuals” que tindrà lloc el dijous 3 de novembre a les 18 h.
En col.laboració amb: