Webs Locals

Agenda de Sant Boi [+]

Avui és: 17-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Últims articles

Femitic: participa a la fase de votacions populars!

La fase de votacions populars de Femitic restarà oberta fins el proper 30 d’octubre. Sereu vosaltres, els i les internautes, qui decidireu els 10 millors vídeos i fotos de cada categoria a través dels vostres vots.

El Baix Llobregat acull la V Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya

Del 20 al 23 d’octubre de 2011 el Baix Llobregat acull, als cinemes CineBaix, la V Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani. Un dia de la Mostra està dedicat al paper de les dones en la lluita per la llibertat i la dignitat, amb el títol “Dones als països àrabs”

Nous cursos "Apropa’t a la informàtica"

Ja està obert el període d’inscripció als nous cursos Apropa’t a la informàtica. Avui dia la informàtica té un paper fonamental en la nostra societat ja que està present tant en la feina i els centres escolars com en el mateix domicili. Els nous cursos Apropa’t a la informàtica formen part de l’oferta municipal de formació en tecnologies de la informació i la comunicació que es realitzaran al mes d’octubre . Cada curs té un total de 8 hores d’aprenentatge i pràctiques que es duran a terme a la Biblioteca (...)

Programació Setembre Desembre 2011 CRDD

Ja teniu a la vostra disposició la programació del Centre de Recursos i Documentació de les Dones de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat. El CRDD llença una programació plena d’activitats amb perspectiva de gènere, de tallers formatius amb una forta aposta per la formació en noves tecnólogies i tot un conjunt de tallers dirigits a enfortir i proporcionar eines formatives a les entitats de caire femení de la ciutat. Trobareu tota la programacióal web del CRDD o be podeu contactar directament amb (...)

Presentació del documental ‘Por cuenta ajena. Inserciones laborales de mujeres inmigradas en Cataluña’

El proper 4 d’ocutbre, el Center de Documentació del CIRD presenta el documental “Por cuenta ajena. Inserciones laborales de mujeres inmigradas en Cataluña”

Taller sobre sensibilització i prevenció de la violència contra les dones amb discapacitat

El proper dia 30 de setembre començarà la primera sessió del taller sobre sensibilització i prevenció de la violència contra les dones amb discapacitat que ha organitzat el CRDD de Sant Boi.

Exposició ’Treballadores del món. Avancem cap a la Igualtat de Gènere’

Des del 28 de novembre i fins el 11 de desembre el Centre de Recursos i Documentació per a Dones de Sant Boi acollirà l’exposició "Treballadores del món. Avancem cap a la Igualtat de Gènere" de la Fundació Pau i Solidaritat del sindicat CCOO.

Nova exposició a Sant Boi: Paraules descalces. Dones fent pau

Paraules descalces. Dones fent pau, exposició de fotografies de Dani Lagartofernández, produïda per l’Institut Català internacional per la Pau que es podrà visitar del 20 setembre al 9 d’octubre a la Plaça Catalunya de Sant Boi

Oberta la inscripció al curs de sensibilització i conscienciació de la violència en contra de les dones amb discapacitat.

Ja està obert el període d’inscripció al curs “Sensibilització i conscienciació de la violència en contra de les dones amb discapacitat” que ofereix aquest trimestre el Centre de Recursos i Documentació de les Dones impartit per l’Associació de Dones no Estàndards.

El 30 de setembre finalitza el termini de recepció dels treballs per participar al concurs Femitic

Femitic és un projecte que vol contribuir al desenvolupament de la Societat de la Informació i el Coneixement des de la perspectiva de gènere

El Baix Llobregat registra 428 casos de violència contra les dones

Durant el primer trimestre de l’any 2011 es van registrar a la Comarca del Baix Llobregat un total de 428 denúncies per violència contra les dones, segon dades publicades per[ l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat

Montserrat Mirabent: “Mi ilusión es recuperar el Ateneu Santboià”

La regidora de Cultura a l’Ajuntament de Sant Boi parla de projectes a encetar, cultura i oci a una entrevista a la web kallejeo.com

Lluïsa Moret: Sant Boi es históricamente un municipio pionero en desarrollar políticas de igualdad"

La regidora Lluisa Moret parla de sexualitat i igualtat en una entrevista a la web Kallejeo.com "Sant Boi es históricamente un municipio pionero en desarrollar políticas de igualdad"

Raquel Garcia, autora de Canallades

Canallades és un llibre en clau d’humor sobre el mon dels infants.

Les noves tecnologies de la Informació, més a l’abast a Sant Boi

Els casals de barri de Sant Boi ja disposen de zona per accedir a Internet gratuïtament des de qualsevol dispositiu amb connectivitat Wi-Fi. Aquest servei també s’ofereix des de fa temps a les dues biblioteques publiques del municipi.

VI Edició del Premi Literari Delta

El Premi Literari Delta de narrativa escrita per Dones és un certamen literari que té com a principal objectiu visibilitzar, donar a conèixer i fer un reconeixement públic de les obres literàries realitzades per les dones.

Participar a Femitic té premi!

Femitic realitzarà el sorteig d’una segona Samsung Galaxy Tab el proper 22 de juliol entre les dones que enviïn els seus vídeos a concurs abans d’aquesta data.

Núria Salán Ballesteros de Sant Boi del Llobregat guanyadora del Premi de Relats Breus per a Dones de Sant Joan Despí

L’obra EL CURS DE GESTIÓ DE L’ÈSTRÉS escrit per Núria Salán Ballesteros de Sant Boi del Llobregat, ha estat la guanyadora del Premi de Relats Breus per a Dones de Sant Joan Despí d’enguany.

Escalfant motors pel Femitic 2011

La tercera edició del festival de vídeos realitzats per dones, que compta amb nombroses novetats, es presentarà el dijous, 9 de juny, a les 19 hores, a la Cocteleria Milano de Barcelona.

El Museo de Sant Boi muestra el papel de la mujeres durante la prehistoria

La muestra procede del Museo de Historia de Valencia y analiza el papel de las mujeres en las relaciones, trabajos y actividades durante la prehistoria, mostrando el lado más social, económico y cultural de la época.
En col.laboració amb: