Webs Locals

Agenda de Sant Pere de Ribes [+]

Avui és: 21-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Últims articles

El Consistori s’adhereix un cop més al manifest institucional del 25 de novembre i continuarà treballant per eradicar aquesta xacra social

Un any més, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes es suma a la denúncia i repulsa de qualsevol tipus de violència envers les dones i subscriu el manifest institucional elaborat conjuntament per la Federació de municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis, la Generalitat de Catalunya i les 4 diputacions provincials catalanes, amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones que se celebra el 25 de novembre i amb el compromís de continuar treballant per l’eliminació d’aquesta xacra social.

Tallers: “Moure’t per les Xarxes Socials i com crear un Bloc”

Donen inici a Ribes els tallers de noves tecnologies TICs per a dones. Espai de trobada SEFED, al costat de Can Puig.

Sant Pere de Ribes signa un conveni amb l’Associació de Fibromiàlgia i síndrome de fatiga crònica del Garraf

L’acte s’ha realitzar dijous dia 12 de maig coincidint amb el dia internacional de la Fibromiàlgia.

Detingut per assetjament a nenes a través del Facebook

Els Mossos han arrestat un veí de Sant Pere de Ribes (Garraf) que havia suplantat la identitat d’una nena de 12 anys al Facebook per entrar en contacte amb les seves amigues i assetjar-les amb objectius sexuals.

Consorci Sanitari del Garraf, Guanyadors del Premi ADEG 2011 de Comunicació

La Nit de l’Empresa 2011 va tenir lloc a l’Hotel Melià de Sitges, divendres 29 d’abril.

Presentació del llibre Elisabeth Eidenbenz, d’Assumpta Montellà

A la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Sant Pere de Ribes, es va presentar el llibre "Elisabeth Eidenbenz" la jove suïssa que va salvar les vides de 597 nens.

’Sindicades: educant en igualtat’ presenta una nova unitat didàctica sobre les mestres de la República

La unitat didàctica ’Les mestres de la República’ ha estat elaborada amb l’objectiu de recuperar la memòria de les mestres de la II República.

Es lliuren els diplomes a les assistents del taller "Dona Connecta’t" a Sant Pere de Ribes

El dimarts dia 29 de març a la Sala d’Actes de la Vinya d’en Petaca a Les Roquetes, Sant Pere de Ribes s’ha dut a terme l’acte de lliurament a totes les assistents als tallers del curs passat "Dona Connecta’t".

El voluntariat centrarà les activitats de la 6ª Setmana d’Europa al Garraf

El Consell Comarcal del Garraf i els sis ajuntaments de la comarca organitzen durant el mes de maig diverses xerrades, concerts, festes infantils i activitats formatives en el marc de la 6ª Setmana d’Europa al Garraf.

Primera mastectomia amb reconstrucció immediata al Garraf

La Unitat de Mama del CSG realitza la primera extirpació de mama amb col·locació de pròtesi durant la mateixa intervenció.

Xerrada: “Oportunitats de les TIC’s i les xarxes socials per a la participació de les dones en la societat”

Creació de xarxes telemàtiques de dones amb l’objectiu de facilitar l’intercanvi d’informació i recursos i facilitar la participació activa en la societat del nostre municipi.

Internet i les xarxes socials ens retornen la sociabilitat

Preguntem sobre l’entusiasme al voltant de les xarxes socials a Dolors Reig, experta en la implementació d’estratègies de social mitjana.

Alícia Gili i la Sílvia Romero presenten el llibre: "El camí del Bandama Vermell"

"El camí del Bandama Vermell" fa una denúncia social de les guerres que assolen als anomenats Països del Tercer Món "Els conflictes armats". Explica la història de dos germans, una nena i un nen i com es veuran afectats al llarg de la vida per les violacions i agressions patides.

CSG realitza amb èxit la primera extirpació de tumor de Mama amb col·locació de tubs per braquiteràpia que es realitza a un hospital comarcal

La Unitat de Mama del Consorci Sanitari del Garraf (CSG) va realitzar el passat 25 de febrer la primera extirpació de tumor amb implantació de tubs de plàstic per braquiteràpia que s’ha practicat a un hospital comarcal.

Dia Internacional de les Dones a Les Roquetes: "Ni un pas enrere"

Les dones i homes de les Roquetes, es van unir el dia 8 de març per a la lectura del manifest i la commemoració del Dia Internacional de la Dona.

Nanina Santos:"Cal seguir desmuntant al patriarcat"

El feminisme va ser resultat de les consciències de les joves que no estaven disposades a assumir el rol que havien exercit les seves mares. Aquesta consciència neix a finals dels 60 i Nanino Sants va estar involucrada en aquella lluita.

Saida Boudaghia:"En el món àrab, l’entitat a la dona li ha estat atorgada pel patriarcat”

Dones i homes es van llançar els últims dies als carrers d’Egipte i d’altres països àrabs en reclam d’una millor distribució de la riquesa i de normes de convivència democràtiques i respectuoses dels drets humans. Saida Bpoudaghia, periodista marroquí, analitza en aquesta entrevista la situació de les dones i homes de la regió.

Només la meitat dels municipis espanyols té un pla d’igualtat

A més, dels quals només un terç aporta fons per al seu desenvolupament
El 54 per cent dels municipis espanyols té un pla d’igualtat però, d’aquests, només el 30 per cent té memòria econòmica, segons va afirmar aquest dilluns a Vigo la directora general de l’Institut de la Dona, Laura Seara.

El Garraf engega un programa d’insersió laboral per a 153 joves d’entre 18 i 25 anys

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes i el Consell Comarcal del Garraf han rebut una subvenció de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Euro

2011: En positiu, més salut, més solidaritat

La FELGTB es fixa una agenda de treball per impulsar la prevenció del VIH i la solidaritat amb les persones VIH positives en la comunitat LGTB i la societat en conjunt
En col.laboració amb: