Webs Locals

Agenda de Santa Coloma [+]

Avui és: 22-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Últims articles

Comença el II Congrés de Dones del Barcelonès Nord

Organitzat pels ajuntament de Badalona, Montgat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet i Tiana, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i l’Institut Català de les Dones.

Dones en Xarxa celebra el Dia Internacional de les Dones amb la campanya "Envia’ns el teu post sobre el 8 de març"

El millor post serà publicat en la portada de la web central de Dones en Xarxa.

Jornades de les Dones 2011: actes de les entitats

De l’1 de març al 6 d’abril, les entitats de dones de Santa Coloma de Gramenet, amb el suport de l’Ajuntament i del Consell de Dones del municipi, organitzen diverses activitats per a commemorar el Dia Internacional de les Dones.

Jornades de les Dones 2011: actes en col·laboració amb el Consell de Dones

Del 4 al 13 de març, el Consell de Dones de Santa Coloma de Gramenet, amb el suport de l’Ajuntament i les entitats de dones, organitzen diverses activitats per a commemorar el Dia Internacional de les Dones.

Jornades de les Dones 2011

Núria Parlon Gil és alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet
Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i el Consell de les Dones han elaborat un programa d’activitats per commemorar aquesta diada i reivindicar una societat més justa, democràtica i igualitària.

Amelia Valcárcel, ponent destacada del II Congrés de Dones del Barcelonès Nord

Aquest divendres, 4 de març, comença el II Congrés de Dones del Barcelonès Nord. La catedràtica de Filosofia Moral i Política, Amelia Valcárcel, impartirà la conferència inaugural Dones, ciutadania i valors.

Carme Freixa: "La informació a Internet ha de ser veraç, contrastada i de fonts fidedignes"

Una trentena de dones ens van acompanyar en el II Còctels & Blocs de Dones en Xarxa. La periodista i psicòloga Carme Freixa fou la convidada d’excepció.

Santa Coloma acull una nova presentació del II Congrés de Dones del Barcelonès Nord

També es va presentar el programa per a les jornades del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
L’acte va comptar amb la participació de la Regidora de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Santa Coloma, Ángeles Peláez, i de l’alcaldessa del municipi, Núria Parlón.

"Dona", la revista del Casal de la Dona de Santa Coloma

Conversa entre l’Elvira, la Maribel, la Mari i la Carme recordant, a través de la revista Dona, el treball realitzat pel Casal de la Dona de Santa Coloma de Gramenet entre els anys 1976 i finals del 2000.

Presentació del II Congrés de Dones del Barcelonès Nord a Santa Coloma de Gramenet

El Congrés es presenta, juntament amb les Jornades de les Dones/8 de Març, el proper dilluns, 14 de febrer, a les 18 hores, a la Biblioteca Singuerlín Salvador-Cabré.

Teresa Franco serà cap de llista de Gent de Gramenet a les eleccions del maig

Teresa Franco, membre de la Plataforma per la Defensa de la Serra Marina, el Riu Besòs i Can Zam, i de nombrosos moviments socials de la ciutat, serà l’alcaldable del moviment social Gent de Gramenet a l’Ajuntament.

Inscriu-te al II Congrés de Dones del Barcelonès Nord

El Congrés tindrà lloc els propers dies 4 i 5 de març, a Santa Coloma i Badalona respectivament. Les inscripcions, que ja estan obertes, es poden fer de manera online i presencial.

Potenciar la qualificació i les capacitats personals

Núria Parlon Gil és alcaldesa de Santa Coloma de Gramenet
La formació és el gran repte per afrontar la crisi econòmica amb noves oportunitats.

Es presenta el II Congrés de Dones del Barcelonès Nord

Amb la participació de l’alcalde de Sant Adrià, les regidores de polítiques de gènere dels municipis organitzadors - Badalona, Montgat, Sant Adrià, Santa Coloma i Tiana -, la coordinadora tècnico-política del Congrés, i un representant d’Homes per la Igualtat, enfront d’unes 100 persones assistents.

II Congrés de Dones del Barcelonès Nord: "Dones, ciutadania i valors"

El Congrés vol visibilitzar el repte de contribuir a la construcció d’una societat més justa, igualitària i equitativa.

Dedicació, proximitat i confiança

Núria Parlon Gil és alcaldesa de Santa Coloma de Gramenet
L’objectiu del programa L’Alcaldia als Barris és el de conèixer des del territori la realitat quotidiana dels barris colomencs.

Acte de proclamació del II Congrès de les Dones del Barcelonès Nord

Tindrà lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament de Sant Adrià el proper 28 de gener a les 18.30 hores. Hi participarà l’alcalde, la Regidora de Polítiques de Gènere i membres d’Homes per la Igualtat.

Revisió del protocol d’actuació en casos de violència contra les dones

La sessió tindrà lloc, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, el proper 25 de gener. Hi participarà l’alcaldessa, Núria Parlon, i les expertes Consuelo Barea i Maribel Cárdenas.

Trina Milán: "Internet és el canvi cultural més important dels darrers tres segles"

Una trentena de dones ens van acompanyar en el I Còctels & Blocs, la nova iniciativa de Dones en Xarxa. Trina Milán fou la convidada d’excepció.

Un projecte d’alt interès col·lectiu

Núria Parlon Gil és alcaldesa de Santa Coloma de Gramenet
El darrer Ple municipal, celebrat el 23 de desembre, va aprovar de manera inicial el Pla municipal del servei bibliotecari 2011-2015. És una proposta d’actuació per a la millora del model de gestió de la xarxa de biblioteques de Santa Coloma.
En col.laboració amb: